Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Dizi] One Piece (2023-)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 151 66.2%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 77 33.8%

• Kullanılan toplam oy
    228
Alabasta olmaz büyük ihtimalle. Alabasta girişnde Bon-chan ile bitebilirdi ama oyuncusu açıklanmadı. Drum Island finaliyle biter
İlk başta bende Alabasta olmaz bu sezonda diye düşünüyordum ama Crocodile'ı oynayacak kişi belli olduğu için bence vardır Alabasta. Bizim silüet delisi Mangada bile Mr. 0'yu göstermiyordu. Sırf ara sahneler için karakter ile anlaşmamışlardır heralde.

İlk başta bende Alabasta olmaz bu sezonda diye düşünüyordum ama Crocodile'ı oynayacak kişi belli olduğu için bence vardır Alabasta. Bizim silüet delisi Mangada bile Mr. 0'yu göstermiyordu. Sırf ara sahneler için karakter ile anlaşmamışlardır heralde.
Emin değilim ama sanki olmayacağı söylenmişti bir yerlerde. Dizi farklı kurguya yönelebiliyor Mr.0 sahnelerini arttırabilirler belki. 8 bölüm için bile zordu 7 bölüm ile çok daha zor olur çünkü tüm arclar olacak gibi duruyor. Chopper tasarımı ve dramının altından kalkabilirlerse zaten bu sezon yeterince ekmeğini yemiş olurlar

Emin değilim ama sanki olmayacağı söylenmişti bir yerlerde. Dizi farklı kurguya yönelebiliyor Mr.0 sahnelerini arttırabilirler belki. 8 bölüm için bile zordu 7 bölüm ile çok daha zor olur çünkü tüm arclar olacak gibi duruyor. Chopper tasarımı ve dramının altından kalkabilirlerse zaten bu sezon yeterince ekmeğini yemiş olurlar
Alabasta olmazsa yeter o zaman 7 bölüm, Alabasta'ya gidiş veya giriş ile bitirirler sezonu. Zaten Alabasta ile birlikte arclar baya büyüyor. Alabasta + Jaya + Skypiea'da sonraki sezon olur.

Loguetown - 1 bölüm
Wisky Peak - 1 bölüm
Little Garden - 1 bölüm
Drum Island - 1 bölüm
Alabasta - 3 bölüm

Bu şekilde olabilir. En çok detayı Alabasta'ya verirler heralde. Manga ve Anime'ye göre 1 bölüm baya yetersiz kalıyor gibi ama nasıl eğip bükecekler acaba senaryoyu.

Oda diziyi One Piece'i ilk planladığı haliyle yaptırsaydı keşke, zaten bambaşka işliyorlar seriyi.(Belki de zaten öyle yapıyorsa.:fool:)
Arabasta harici arclar her ne kadar çok kısa olsalar bile tek bölüm yeter mi bilmiyorum. Aslında 15-20 dakika daha uzun olsa rahat yetişir de öbür türlü zor baya.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık