@Sir Crocodile sen mi gazladın lan adamı doğru söyle xdCrocodile reis X kapak resmini değiştirmiş ve bakın bio'ya ne yazmış
@Sir Crocodile sen mi gazladın lan adamı doğru söyle xdCrocodile reis X kapak resmini değiştirmiş ve bakın bio'ya ne yazmış
Benim eski avatarı koymuş kapak fotoğrafına, moda girmiş tamamdır bu iş...@Sir Crocodile sen mi gazladın lan adamı doğru söyle xd
2015 yılında kurduğun merdiven altı Croco lobisini tek başına bugünlere getirmen duygulandırdı anasını satayım. Croco'dan bile yüzün güldü bunca yıldır Fener'den bir kez yüzümüz gülmedi tüm pozitif enerjiyi kurgusal bir karaktere yönlendiriyorsun senin yüzünden bu haldeyizBenim eski avatarı koymuş kapak fotoğrafına, moda girmiş tamamdır bu iş...
Eğer Momo ve Appa gibi yapacaklarsa çok iyi bir sonuç ortaya çıkar ama sevimlilik kısmı 2d gibi olamaz, 2d olan her şey çok daha güzel.Umarım böyle sevimsiz olmaz (( :
Cidden Crocodile olayı nerelere geldi...2015 yılında kurduğun merdiven altı Croco lobisini tek başına bugünlere getirmen duygulandırdı anasını satayım. Croco'dan bile yüzün güldü bunca yıldır Fener'den bir kez yüzümüz gülmedi tüm pozitif enerjiyi kurgusal bir karaktere yönlendiriyorsun senin yüzünden bu haldeyiz
Robini oynayan kadınla beraber yaptıkları röportajı dinledim şimdi de adamı nasıl gazladıysa Whitebeard öldükten sonra falan diyor herif yalamış yutmuş seriyi iki günde kim öğretti acaba bunları hmm@Sir Crocodile sen mi gazladın lan adamı doğru söyle xd
Luffy: I don't wanna fight you, Crocodile.Örümcek Adam'dan Hasır Şapka'yı kendine düşman edindi.
One Piece fanları tarafından One Piece fanları için yapılmış bir dizi.Mangaya göre dizide ki Cross Guild daha karizma ve çekici değil mi ? Ahahahahah resim vardı atamadım ama aşırı beğendim. Asıl Croco makyaj vs şeylerle muhteşem olur, zaten Buggy ve Mifak cidden iyi castlardı. Demek ki bu adamlar cidden seyirci ve fan kitlesini önemsiyor.
Daha dur Sengoku ya had bildirdim, röportajları gelir. Adama mesaj atıp, kesin darladı bu kum kum dndnndRobini oynayan kadınla beraber yaptıkları röportajı dinledim şimdi de adamı nasıl gazladıysa Whitebeard öldükten sonra falan diyor herif yalamış yutmuş seriyi iki günde kim öğretti acaba bunları hmm
Güzel işte sjdjdjdjOne Piece fanları tarafından One Piece fanları için yapılmış bir dizi.