Dizideki Shanks'ın ekip bu Seda nereye toparlıyorsun bunları Pembe gelse fayda etmezBu Shanks ile
![]()
Bu Shanks arasında da fark var ama şimdi.
![]()
Sezon olarak devam ederse düzelir. Law'da öyle mesela. Sabaody hali ile 2 yıl sonraki hali farklı.
Dizideki Shanks'ın ekip bu Seda nereye toparlıyorsun bunları Pembe gelse fayda etmezBu Shanks ile
![]()
Bu Shanks arasında da fark var ama şimdi.
![]()
Sezon olarak devam ederse düzelir. Law'da öyle mesela. Sabaody hali ile 2 yıl sonraki hali farklı.
Roo'yu öyle bırakırlar gibi de özellikle Benn'e ciddi bir dokunuş lazım.Benim de öyle bir umudum vardı. Güncelde daha yaşlı daha karizma birini koyarlar diyordum ama Mihawkla olan sahnelerinden dolayı bu artık imkansız.
Sadece makyaj ekibini düzeltseler Shanks özelinde sıkıntı kalmaz.
Ama Roo'nun baya kilo alması, Benn'in de vermesi lazım : ))
Büyük ihtimalle tekrar ekranda görünene kadar 40'lı yaşlarda olacağı için biraz daha olgun ve karizmatik olur adam bence ki en azından öyle umuyorum.Benim de öyle bir umudum vardı. Güncelde daha yaşlı daha karizma birini koyarlar diyordum ama Mihawkla olan sahnelerinden dolayı bu artık imkansız.
Sadece makyaj ekibini düzeltseler Shanks özelinde sıkıntı kalmaz.
Ama Roo'nun baya kilo alması, Benn'in de vermesi lazım : ))
Sanji güzellik merkezine uğramalılar. İki vursa olur gibi sanki. :dd
Yok bekarlar ama sanjinin bize bakma olasılığı ejderhaların var olmasıyla eşdeğer olasılıkta
Mihawk fanı olduğu tescilli Matt Owens "En doğru hasır şapkayı bulmak için bir çok yerden şapka getirttik, denedik" falan demiş.Hadi ya Peter 1985 doğumlu ya yaşından dolayı evli olabilir diye düşündüm zaten Shanks hali çok yakışmış bence tarz olarak, ilk bölüm değil de 8. Bölümde gayet görülüyor bu.? kızıl saçlı olmasa da Shanks tarzı sakalı koruması lazım aşırı yakışıyor. Bence karizması yüksek Shanks gibi ama dediğim gibi vücut yapması lazım ileri bölümlerde Shanks ı birebir yansıtması için.
O oyuncu da normal resimlerinde baya karizmaymış. Hilekar Matt Owens ona da senin kilo alman lazım demiş muhtemelen : PBen Beckman bu kadar kilolu muydu?Adamı resmen harcamışlar.
Başlarda zayıf bir şeyBen Beckman bu kadar kilolu muydu?Adamı resmen harcamışlar.
Mihawk fanı olduğu tescilli Matt Owens "En doğru hasır şapkayı bulmak için bir çok yerden şapka getirttik, denedik" falan demiş.
Buradaki en uygun hasır şapkadan kasıt takanı en kötü gösterecek şapka. Bu yüzden Shanks ilk bölümde çok daha kötü gözüküyor : ))
O oyuncu da normal resimlerinde baya karizmaymış. Hilekar Matt Owens ona da senin kilo alman lazım demiş muhtemelen : P
Şu eleman favorim.