Kiminle savaşıyor anlamadimBak sen şu K-Pop'çu ya : ))
Zoro böyle dövüşmez ama güzel gözüküyor. Zoro'dan çok bizim Tarkan gibi : ))
Zoro denizcilerle dövüşürken Nami, Luffy ve Coby'de orada. Luffy orada ona hayran olup kurtarmaya gidiyor olabilir.
Kiminle savaşıyor anlamadimBak sen şu K-Pop'çu ya : ))
Zoro denizcilerle dövüşürken Nami, Luffy ve Coby'de orada. Luffy orada ona hayran olup kurtarmaya gidiyor olabilir.
İlk videoda denizciler ve helmeppo.Kiminle savaşıyor anlamadim
Müthiş olmuş gerçekten.Bak sen şu K-Pop'çu ya : ))
Mackenyu'nun buradaki hareketleri de yavaş geldi bana ya. Amatör kaçıyor. ./Bak sen şu K-Pop'çu ya : ))
Diziyi bi izlemek lazım. Ama yönetmenin tercihi olabilir. İsteseler daha hızlı gösterebilirlerdi.Mackenyu'nun buradaki hareketleri de yavaş geldi bana ya. Amatör kaçıyor. ./
Bide o zaman bakalım madem. Bir ihtimal öyleyse yönetmen yanlış ata oynamış. Dövüş dediğin akıcı olmalı, takip edememen lazım. Bu zevk vermiyor. .//Diziyi bi izlemek lazım. Ama yönetmenin tercihi olabilir. İsteseler daha hızlı gösterebilirlerdi.
Fragmandan daha iyi gibi geldi bana. Sen dur ben vurayım gibi olmasın diye pek Zoro'ya uymayan aksiyonlarda koymuşlar ama güzel olmuş bence.Bide o zaman bakalım madem. Bir ihtimal öyleyse yönetmen yanlış ata oynamış. Dövüş dediğin akıcı olmalı, takip edememen lazım. Bu zevk vermiyor. .//
Şunu aşmış olmamız gerekiyor zaten hangi devirdeyiz bu hatalar hala sjhjsh :dd.dFragmandan daha iyi gibi geldi bana. Sen dur ben vurayım gibi olmasın diye pek Zoro'ya uymayan aksiyonlarda koymuşlar ama güzel olmuş bence.
Aksiyon sahnelerinde beni rahatsız eden tek şey "ip" in belli olması. Sanji, Luffy, Zoro hepsinde belli oluyor bu.
Karakterlerin havada çok kalmaması lazım. Asya filmlerindeki gibi doğal olmayan bir görüntü oluşuyor.Şunu aşmış olmamız gerekiyor zaten hangi devirdeyiz bu hatalar hala sjhjsh :dd.d
Ben o kadar dizi/film izledim. Ki aksiyon-dövüş seven bir tipim. Herkes çokca izlemiştir. Bir çoğunda karşılaşmadım böyle bir şeyle. One Piece özeniliyor da. Üstüne düşüyorlar diye biliyorum. Nasıl profesyonel olamıyorlar, anlamıyorum. Onlar fark etmiyor mu bunları? desem de mümkün değildir jshjshj :dd.dKarakterlerin havada çok kalmaması lazım. Asya filimlerindeki gibi doğal olmayan bir görüntü oluşuyor.
Ama o filmleri olduğu gibi kabul edenler bunu da öyle kabul edebilir belki. Fantastik evren sonuçta ama bence üstüne düşülse daha akıcı ve doğal gözükmesi sağlanabilir.
Umarım dizide küçük Luffy'de de aynı sorun yoktur. Zaten Shanks'in aniden ortaya çıkmaması can sıkıcı bir de bu şekilde en sevdiğim sahnelerden birinin batırılmasını istemem.
Bu sahnede orada olan Higuma muhtemelen. Ama fragmanlardan dolayı Shanks'in aniden ortaya çıkmadığını biliyoruz.