@Densetsu no Samurai onaylıyorsa , problem yok.Zoro’nun aktörü K-Pop starının klibinde oynayan dansçılardan biri gelsin demişler gibi sanki öyle bir muhabbet vardı. Zoro dans hareketleri yapıyor diye yoldan geçeni çevirmişler mi ne.
@Densetsu no Samurai onaylıyorsa , problem yok.Zoro’nun aktörü K-Pop starının klibinde oynayan dansçılardan biri gelsin demişler gibi sanki öyle bir muhabbet vardı. Zoro dans hareketleri yapıyor diye yoldan geçeni çevirmişler mi ne.
Lalo vs Tuco da yakışır Akainu'ya bence de.Akainu'da daha çok Latino vibe'ı var. Ama bence Anglosakson tipli İngiliz aksanlı biri canlandırsa çok yakışırdı
Bu adamı oynatsınlar işte, aynısı.Beni en çok Sakazuki reis korkutuyor. Renkli mangada beyaz tenli çiziliyor.
Eski animede ise esmer çiziliyor. Hatta bazı fanartlar da öyle.
Aslında yeni animede beyaz çiziliyor ama bu adamlar ilk animeye bakıp reisi Afrikalı yapmazlar umarım. Reis Zoro gibi Japon aktör tarafından canlandırılmalı. Karakteri ona uyuyor.
Kuzan animede bayağı siyahiydi ya. Beyaz bir Kuzan düşününce düşünemiyorum yani. Hepsi Toei'nin suçu, azınlık avcısı Zori bile serinin başında Kıbrısta amelelik yapmış gibiydi.Renkli mangada diğer 2 Amiral de beyaz aslında. Kuzan anime ve saçının etkisiyle Afrikalı oyuncuların oynaması için çok uygun. Şu an okuyuculara sorsak çoğunluk anime etkisiyle Kuzan'a esmer der. Halbuki beyaz renkli mangada.
Kuzan bende de esmer canlanıyor daha çok. Robin de öyle.Kuzan animede bayağı siyahiydi ya. Beyaz bir Kuzan düşününce düşünemiyorum yani. Hepsi Toei'nin suçu, azınlık avcısı Zori bile serinin başında Kıbrısta amelelik yapmış gibiydi.
Parça çok iyi de Sonya aplam The Witcher müziklerini paylaşırken nasıldı acaba (( :"Wake up babe, new Sonya video just dropped"
Witcher'ı hiç takip etmedim, bilemiyorum. :/Parça çok iyi de Sonya aplam The Witcher müziklerini paylaşırken nasıldı acaba (( :
ilk zamanlar takipçisi epey azdı diye hatırlıyorum (( :
Şarkı ilk olarak 6. bölüm sonunda çalacak sanırım en azından tamamen.
Bölüm isimlerine bakınca ise 7 gibi duruyor.