Luffy'nin kişiliğine yakışır bir hareket olmuş. Bilerekte yapıyor olabilir yani olsa karaktere cuk oturur sjhsjhNami seriyi yalayıp yutmuş.Luffy tembel herif daha 3 amirali bile bilmiyor fujitaro dedi
Luffy'nin kişiliğine yakışır bir hareket olmuş. Bilerekte yapıyor olabilir yani olsa karaktere cuk oturur sjhsjhNami seriyi yalayıp yutmuş.Luffy tembel herif daha 3 amirali bile bilmiyor fujitaro dedi
Manga'nın basıldığı bina mı artık neyse oraya girip Japonca konuşacağım derken One Piece lezzetli deyince adam bir baktı buna ne diyor diye.Luffy'nin kişiliğine yakışır bir hareket olmuş. Bilerekte yapıyor olabilir yani olsa karaktere cuk oturur sjhsjh
Rolü oynadıkça alışır kişilik haline gelir ucundan jshjshj :dd Tabi uzun vadeli dizi olursa.Manga'nın basıldığı bina mı artık neyse oraya girip Japonca konuşacağım derken One Piece lezzetli deyince adam bir baktı buna ne diyor diye.
Nami çok tatlı duruyor.O değilde Sanji bildiğin bad boy muş.Gerçek hayatta kadınların eridiği bir tip.Zorro yu canlandıran da feminen erkek.Sanji mi Zoro mu daha güçlü diye sormuşlar.
Çok basit kalmış argümanlar, biraz forumu takip etseler iyi olacak.Sanji: "Benim vücudum dışında silaha ihtiyacım yok."
Zoro: "Ödüllere bakın."
Edit: Tüm videoyu buldum. Google'da en çok sorulan 50 soruyu cevaplamışlar.
Ay o video aşırı tatlı. Inakiye baya ısındım benManga'nın basıldığı bina mı artık neyse oraya girip Japonca konuşacağım derken One Piece lezzetli deyince adam bir baktı buna ne diyor diye.
Oda ben dünyadaki Luffy'i buldum dediyse başka söze pek gerek yok bence : ))Manga'nın basıldığı bina mı artık neyse oraya girip Japonca konuşacağım derken One Piece lezzetli deyince adam bir baktı buna ne diyor diye.
Evet ünlü. Japon oyuncu klasmanında epey ünlü sayılır. Baya live actionda oynamış vs.@justahuman Bu Mackenyu ünlü mü? Tayfanın takipçi sayılarına bakayım dedim BTS misali uçmuş adam.
İnaki seçildikten sonra başlıyor anime ve mangaya. Baya güncele gelmiş ama sonuçta tek dikiş ve hızlıca gitmiştir.Güncel olayları inaki biliyor ama aralar baya boşluk. Akainuyu bilememek, doffyi unutmak, en güçlü insana wb dememek cık cık olmadı
HC önceden de kitap veya oyunla bağı vardır muhtemelen.Çok şaşırmadım bu duruma. Herkes Henry Cavill gibi oynadığı uyarlamalar hakkında geek derecesinde bilgi sahibi olmuyor.
Bro nami aralarında en fazla bilen çünkü yıllardır one piece izliyorİnaki seçildikten sonra başlıyor anime ve mangaya. Baya güncele gelmiş ama sonuçta tek dikiş ve hızlıca gitmiştir.
Bizim gibi her konuyu trilyon kere tartışıp dönüp tekrar tekrar bakmamıştı. Xebec vs. bilmesine şaşırdım.
Nami'de pek güncele gelememiş anladığım kadarıyla. Ya da Jinbei'nin tayfaya katılma merasimini unutmuş.
HC önceden de kitap veya oyunla bağı vardır muhtemelen.
Bu çemçüklerde belirli oranda gayret var. Taz Skylar sıfırdan başlayıp baya Tekvandocu oldu çıktı.
İnaki gerçek bir deniz yolculuğuna çıktı vs.
Emily ve Mackenyu OP bilgilerine güveniyorlardır zaten. Usopp da usopp işte : ))