Yarın dizinin müziklerinden biri yayınlanacak sanırım
Yarın dizinin müziklerinden biri yayınlanacak sanırım
Doğru evet.Şöyle bir şey var ama tam emin olamadım.
İlkin ben de beğenmedim kızı ama zamanla gözüm alıştı, videolardaki tavırları ile Nami havası veriyor. Diğer sezonlarda daha da oturur role. En iyisi Sanji olmuş, en kötüsü Zoro. Zaten Zoro hariç hepsi iyi bence.Nami dramatik bir şekilde kötü. En kolay cast buydu nasıl böyle oldu anasını satayım
Sanırım bu Roger'ın Teması.Şöyle bir şey var ama tam emin olamadım.
Sanji lafı sağlam koymuş ama. "Benim vücudum dışında silaha ihtiyacım yoktur."Sanji mi Zoro mu daha güçlü diye sormuşlar.
Çok basit kalmış argümanlar, biraz forumu takip etseler iyi olacak.Sanji: "Benim vücudum dışında silaha ihtiyacım yok."
Zoro: "Ödüllere bakın."
Aynen bütün olarak pek akılda kalıcı değil ama part part bakarsan güzel duruyor. Ben özellikle son kısmı çok beğendimSanırım bu Roger'ın Teması.
Luffy ve Roger'ın benzer ama ters hali falan demiş.
Pek beğendim diyemem. Ama bazı bölümlerini ufak ufak kullanmışlarsa sahneye göre iyi durabilir.
Bazı kısımları fragmanlarda vs. duyduğumuz kısımlar
Donut esprisi mi yaptı o ben mi yanlış anladımbu cocuk iyice redin lütfü düşmanlığını arttıracakSanji mi Zoro mu daha güçlü diye sormuşlar.
Çok basit kalmış argümanlar, biraz forumu takip etseler iyi olacak.Sanji: "Benim vücudum dışında silaha ihtiyacım yok."
Zoro: "Ödüllere bakın."
Edit: Tüm videoyu buldum. Google'da en çok sorulan 50 soruyu cevaplamışlar.