Bende öyle hatırlıyorum eminim ama neden @justahuman üzerine atıyor anlamadım Live action da güzel çıktı halbuki… Sistem hata verdi herhalde bir reset atmak lazım.Hatırladığım kadarıyla sen daha çok övüyordun riful. .s
Bende öyle hatırlıyorum eminim ama neden @justahuman üzerine atıyor anlamadım Live action da güzel çıktı halbuki… Sistem hata verdi herhalde bir reset atmak lazım.Hatırladığım kadarıyla sen daha çok övüyordun riful. .s
Yok @Riful o mesajında, ne zamandır dizi ile ilgili haber paylaşmıyorsun anlamında demişBende öyle hatırlıyorum eminim ama neden @justahuman üzerine atıyor anlamadım Live action da güzel çıktı halbuki… Sistem hata verdi herhalde bir reset atmak lazım.
Zoro'yu ben seçtim.Yok @Riful o mesajında, ne zamandır dizi ile ilgili haber paylaşmıyorsun anlamında demiş
Ben sadece önemli haberleri paylaşıyor ve iyi çıkmasını umuyorum. Fragmanlardan sonra hem forum hem genel manada insanlar benden çok beğenmiş zaten : ))
Dizinin iyi çıkmasında @Riful 'un önemli emeği vardır arka planda ekip ile çalışmıştır muhtemelen : ))
Hmm aslında live action'u güzel bulmanız mevzuyu açıklıyor. @Riful kötü eserleri yaşama ve yaşatma vakfından bir arkadaş. Heyecan dorukta! mottoları. Dizi iyi çıktıysa live action o vakıftan atılmıştır demektir.Bende öyle hatırlıyorum eminim ama neden @justahuman üzerine atıyor anlamadım Live action da güzel çıktı halbuki… Sistem hata verdi herhalde bir reset atmak lazım.
Allah aşkına hiç Zori olmuş mu ? Bu kim ?Sadece Sanji tamam bence. Nami de tamam ama burada da peruk sorunu var : ))
Silmişler sanırım. Şunu atayım buradan da silebilirler
Büyüklüğü ne ki küçüklüğü ne olsun : ))Allah aşkına hiç Zori olmuş mu ? Bu kim ?
Zori'nin küçüklük tam kenarda köşede bıçak çekecek gibi Allahtan yetişkinliğinj Mackenyu abim oynuyor.Sadece Sanji tamam bence. Nami de tamam ama burada da peruk sorunu var : ))
Silmişler sanırım. Şunu atayım buradan da silebilirler
Dragonu kim seçtiyse zoroyuda o seçmiş belli.Büyüklüğü ne ki küçüklüğü ne olsun : ))
Bu bebe de kılıç maharetinden dolayı seçilmiştir. + Asyalı ve çelimsiz diye : ))
Aynen katılıyorum, kör Meliha seçmiş bu çocuk zoriyi çocukta değil, ergen Croc gibi görende aralarında en büyük zori sanacakZori'nin küçüklük tam kenarda köşede bıçak çekecek gibi Allahtan yetişkinliğinj Mackenyu abim oynuyor.