Luffy ve Usopp yetişkin hallerine uyumlu olmuş bence. Sanji'de kararsızım. Nami, Zoro olmamış.Kötü gözüküyor ama fragmanda görmek lazım.
Edit: Silmişler sanırım. Tayfanın çocukluğu vardı.
Sadece Sanji tamam bence. Nami de tamam ama burada da peruk sorunu var : ))Luffy ve Usopp yetişkin hallerine uyumlu olmuş bence. Sanji'de kararsızım. Nami, Zoro olmamış.
Ben gördüm. Görmeyenler silinmeden yakalarsa görsünler.Silmişler sanırım. Şunu atayım buradan da silebilirler
Dizideki hallerine göre düşünmek lazım. Çok da kötü değil.Sadece Sanji tamam bence. Nami de tamam ama burada da peruk sorunu var : ))
Silmişler sanırım. Şunu atayım buradan da silebilirler
Netflix One Piece’den evvel Fairy Tail için böyle bir dizi çekmeyi düşünmüş ama oyuncu denemeleri sonrasında Erza’nın yeryüzünde karşılığını bulamayacaklarına emin oldukları için projeyi rafa kaldırmışlar.Reyiz netflix günlük yevmiyeni yatırmadı mı? İki gündür bir şey paylaşmadın. Merakla yeni paylaşımlar bekliyorum. Dizi çıkana kadar gazımızı alman gerek.
Erza dirilip gelse bile edebi değer yükseldikçe ekrana uyarlamak zorlaşıyor. Adamların da elinden bir şey gelmez. Para bile bazı hususlarda işe yaramıyor işte.Netflix One Piece’den evvel Fairy Tail için böyle bir dizi çekmeyi düşünmüş ama oyuncu denemeleri sonrasında Erza’nın yeryüzünde karşılığını bulamayacaklarına emin oldukları için projeyi rafa kaldırmışlar.
Tayfada en maskülen karakteri gidip feminen bir oyuncuya vermişler. Yalnız Sanji'yi oynayan oyuncu erkeklikte KpOp_Zoro'yu ezip geçiyor.Ağa bu Zoroyu görmeye katlanamıyorum. Böyle bir Zoro olamaz . Bro sen git BTSde solistlik yap . Kim seçti seni …
Hatırladığım kadarıyla sen daha çok övüyordun riful. .sReyiz netflix günlük yevmiyeni yatırmadı mı? İki gündür bir şey paylaşmadın. Merakla yeni paylaşımlar bekliyorum. Dizi çıkana kadar gazımızı alman gerek.