Ben fragmanı beğendim güzel görünüyor ama en azından saldırı isimleri japonca kalsa daha güzel olur umarım türkçe de lastik lastik bazuka falan demezler en azından saldırıları japonca kullansınlar ki tadı olsun
Roger çok başarılı. Tam bir korsan olmuş. O sarı dişler ve pis görüntüsü ile çarpık gülümsemesi işte gerçek korsan kral dedirtiyor. Bir de Zoro'ya bak, Nami'ye hadi maniküre gidelim ayol diyecek gibi duruyor.Roger'ın gülüşüne hastayım
Bi 20 kere ben izledim zatenİlk 12 saatte falan izlenme sayısı bir hafta önce yayınlanan The Witcher fragmanını geride bıraktı sanırım
Ben de ama Youtube amca akıllı bizi belirli bir süre için sadece bir kere adamdan sayıyor : ))Bi 20 kere ben izledim zaten
Buggy de öyle. Ki bence daha iyi olmuş.Bütçenin çoğu Luffy'nin animasyonlarına gitmiş herhalde. Çok güzel olmuşlar.
Şimdi uzun vadeli düşününce, parktan sonra ileride balıkadamlardan sadece Hachiyi sık sık gorüyoruz, Arlong ise fblerde karşımıza çıkıyor. 2.sezonda ne kadar ilerlerler bilemiyorum ama manga finalini görmek gibi bir hayalleri varsa şimdilik bu ikiliye az biraz yatırım yapsalar yetiyor. Maksat ilk sezonda kitleyi kazanmak tabi, sonra gelsin paralar gelsin daha iyi balıkadamlar.Ben de ama Youtube amca akıllı bizi belirli bir süre için sadece bir kere adamdan sayıyor : ))
Buggy de öyle. Ki bence daha iyi olmuş.
Bazı şeyler gerçekten kötü. Basit şeyleri kötü yaptıkları olmuş vs. Ama en korkulan şeylerin altından çok iyi kalkmışlar. Bu yönden taktir etmek lazım.
Haccan hiç gözüme çarpmadı. Oyuncu kadrosunda da yok. Ama Luffy Arlong ile dövüşürken onun da biriyle dövüşmesi lazım. Vardır herhaldeŞimdi uzun vadeli düşününce, parktan sonra ileride balıkadamlardan sadece Hachiyi sık sık gorüyoruz, Arlong ise fblerde karşımıza çıkıyor. 2.sezonda ne kadar ilerlerler bilemiyorum ama manga finalini görmek gibi bir hayalleri varsa şimdilik bu ikiliye az biraz yatırım yapsalar yetiyor. Maksat ilk sezonda kitleyi kazanmak tabi, sonra gelsin paralar gelsin daha iyi balıkadamlar.
Çıktığı gibi düşüyor.Çıktığı vakit malum sitelere düşer umarım. Bu yaştan sonra hiç heteroyum diye beni bullyleyen tiplere para ödemeye katlanamam.
Not: Zoro diye koydukları gizli sümeyye mıknatısını tek elimle doğu maviden wanoya kadar fırlatırım