Baroque Works oyuncuları açıklanmıştı ama sanki. Son bölümde falan gözükür belki o zaman Crocodile.Oda'nın saydığı arclarda Alabasta yok.
Bu yüzden şimdilik alabasta yok gibi.
Zoro'nun zenci kadın dövdüğü arc ise var (( :
Baroque Works oyuncuları açıklanmıştı ama sanki. Son bölümde falan gözükür belki o zaman Crocodile.Oda'nın saydığı arclarda Alabasta yok.
Nico Robin dahil üyelerin çoğunu Alabasta öncesi görüyoruz. Bon-chan gözükmeyebilir.Baroque Works oyuncuları açıklanmıştı ama sanki. Son bölümde falan gözükür belki o zaman Crocodile.
Öyleyse Drum Island ile biter gibi bu sezon. Bir açıdan iyi olur aslında Alabasta'yı dolu dolu işlemek için vakitleri olur. Ama genel izleyici için ne kadar iyi olur emin değilim.Nico Robin dahil üyelerin çoğunu Alabasta öncesi görüyoruz. Bon-chan gözükmeyebilir.
Sezon sonunu yüzünü göstermedikleri Croco ile yapabilirler. Smoker ile yaptıkları gibi bir final yaparlar.
2. Sezondan. en çok beklediğim sahne. Zoro vs 99 figüran + siyah maskülen kadın.Oda'nın saydığı arclarda Alabasta yok.
Eh işte. Ortalama bir iş.Hiç izlemedim önerir misiniz?
Öneririm. Manga ile kıyaslamadan izleyebilirsen gerçekten güzel bir yapım. İzlediğim diğer live action içerikleri kıyaslayarak söylüyorum.Hiç izlemedim önerir misiniz?
7/10Hiç izlemedim önerir misiniz?
O kadın kesin zenci olmaz.Bir Netflix yapımında zenci bir kadının(hem de kaslı falan trans görünümüne de sahip) dayak yemesi mi?Oda'nın saydığı arclarda Alabasta yok.
Tepkim ektedir.Vivi, Robin ve Chopper duyurusu olacak gibi anlaşılıyor ama bunların işi belli olmaz. Onları netflix etkinliğine bırakabilirler.
Vivi'nin %99 belli zaten.
Ace ve Dragon'u en sona bırakırlar ve Croco olmaz bu sezon