Garp'a yaptıkları gibi yapacaklarsa arıza çıkar ama. Karakterin huyunu suyunu fazla değiştirmezler umarım.Normalde gözükmediği sezonda diziyi Garp'ın üstüne yapmışlardı. Smoker Arabasta'da Polat Alemdar gibi gezmezse kan çıkar.
Garp'a yaptıkları gibi yapacaklarsa arıza çıkar ama. Karakterin huyunu suyunu fazla değiştirmezler umarım.Normalde gözükmediği sezonda diziyi Garp'ın üstüne yapmışlardı. Smoker Arabasta'da Polat Alemdar gibi gezmezse kan çıkar.
2 yıl önceki halini beğenmiyorsun yani. Biz de Law aşığı sanıyoruz seni.Dizi için o kadarını görsek bile yeter herhalde bize. Tabii 2 yıl sonraki hallerini baz alsınlar cast seçiminde daha iyi olur sjhjs
Bir de Netflix en nihayetinde siyahi oyuncuya yer verecek ve bunu da onemli rollerde yapacak, bu zaten bilindik bir durum. Madem ana karakterlerden birkacinin siyahi ya da Latin Amerikali/Hintli olmasi kacinilmaz, o zaman cogradi sebeplerden dolayi Vivi’nin secilmesi mantiksiz degil bence.Onlar kesin olmamakla beraber malum OP'un kitlesi o coğrafyada çok fazla. Güney Amerika ve Hindistan'ı memnun etme çalışması olabilir.
Ki Cobrai Kai'deki elemanın Ace olması için epey talep de vardı.
Bence de Ace için uygun değil ama Vivi'ye göre çok çok daha iyi.
Beğeniyorum da yalan yok şimdi orada biraz sıska. Cast seçeyim derken çubuk gibi birini getirmesinler şimdi sjhsjh2 yıl önceki halini beğenmiyorsun yani. Biz de Law aşığı sanıyoruz seni.
Katılıyorum ama OP için böyle bir şeye gerek yok. Zaten Usopp var.Bir de Netflix en nihayetinde siyahi oyuncuya yer verecek ve bunu da onemli rollerde yapacak, bu zaten bilindik bir durum. Madem ana karakterlerden birkacinin siyahi ya da Latin Amerikali/Hintli olmasi kacinilmaz, o zaman cogradi sebeplerden dolayi Vivi’nin secilmesi mantiksiz degil bence.
Mısırın bile ki Alabasta Mısır'a çok benziyor çok koyu tenli insanlar da oluyor ve söz konusu netflix olunca siyahi oyuncu seçmeleri hiç şaşırtmaz beni.
Ki bence o noktada çok önemi yok. Yeter ki mavi peruk takmasınlar.
Ben sana bu konuda katiliyorum. Iste tek sorun Netflix’in daha fazla olmali ve onemli rollerde olmali demesi. Matt Owens abimiz de tabi ki bu isi minimum hasarla kapatmaya calisiyor, en azindan yaptigi ise gercekten deger verdigi ve sorup sorusturdugu icin de ben ona guveniyorum.Katılıyorum ama OP için böyle bir şeye gerek yok. Zaten Usopp var.
Arlong vardı. Dizi devam ederse Jinbei olacak çünkü Oda Hintli olurdu demişti sanırım vs.
Mr. 1 bunun için gayet uygun vs. vs.
Böyle ihtimaller varken gidip süt beyaz çizdiği ve ben pek umursamasam da fanlar için önemli karakterde bunu yapmaları doğru değil bence.
Mısırlı olsa Alabasta teması derdim. Ha bu durum beklediğim ve razı olduğum bir şeydi zaten. Ama yanlış bir karar bence.
Hatta Vivi ile alakalı şöyle bir şey yazmıştım.
Fena değil, ama Jeffrey Morgan olsun isterdim.2. sezon oyuncuları 11'de 11.
Güzel devam ediyor bence. Bakalım yarın da Coroco ve Robin vs. gelecek mi?
Kureha ve Hiluluk da açıklanmadı henüz.
@Smoker Callum Kerr nasıl sence?
Abaürt bir manga uyarlaması. Dizi de sırıtacağına bence de vazgeçsinler. Karakterin kim olduğunu anladıktan sonra ama bir kaç karakter için siyahi hazırlamıştım kendimiAlabasa, Mısır bildiğin. Mısırlı birini seçseler bu kadar sırıtmazdı. Ama fırsattan istafade bu tarz bir oyuncuya vermelerini de bekliyordum. Tabii daha net değil ama bu kadına bir rol verdikleri kesin gibi ve çok önemsiz bir rol verilmeyeceği de ortada. Bilindik bir oyuncu.
Dediğin gibi perukla çok daha kötü olur. Şu peruk işinden vazgeçmeleri lazım. Ve fanlarında "ya bunun saçı, kıyafeti böylemi" eleştirisinden vazgeçmesi lazım. Bazı şeylerin çok absürt durmaması için törpülenmesi gerekiyor.
ben en cok Bon Clay’i nasil yapacaklar onu merak ediyorum. Ne kadar mangaya sadik kalacaklar, kisiligini ne kadar degistirecekler? Bir diger ihtimal de karakteri diziden cikarmalari tabi ki. Okama’lar oyle bir konu ki mangaya sadik kalirlarsa ertesi hafta Netflix sovu iptal eder ama Amerikali seyircinin isteklerine bagli duzenlerlerse de mangadan sapmis olurlar ve iki cok sevilen karakteri (Bon Clay ve Iva) mahvederler. Resmen iki ucu seyli degnek.Abaürt bir manga uyarlaması. Dizi de sırıtacağına bence de vazgeçsinler. Karakterin kim olduğunu anladıktan sonra ama bir kaç karakter için siyahi hazırlamıştım kendimi