Cobra Kai'deki gençler güzel gider aslında bu seriye.Bu çocuğa 2. sezon için hangi rolü verirsiniz?
Bence önemli bir rolü üstlenebilir. Karoo
Seti ziyareti ile ilgili videonun tamamı burada
Bunların maaşı artmıştır şimdi. Daha bilinmeyen oyunculara giderler. Ama Ace için olabilir. Xolo için önce Luffy olsun diyorlardı şimdi de Ace olsun diyorlar : ))Cobra Kai'deki gençler güzel gider aslında bu seriye.
Hawk zaten One Piece hayranı diye biliyorum hatta bizim Meksikalı Luffy ile resmi vardı dizinin kadrosu açıklandığı zamanBu çocuğa 2. sezon için hangi rolü verirsiniz?
Bence önemli bir rolü üstlenebilir. Karoo
Seti ziyareti ile ilgili videonun tamamı burada
Evet. Bu görüntüler de epey eksi çekim zamanlarından. Gördüğün resimde o zamanlardandır muhtemelen.Hawk zaten One Piece hayranı diye biliyorum hatta bizim Meksikalı Luffy ile resmi vardı dizinin kadrosu açıklandığı zaman
Nami'nin peruklarından, Mihawk'ın kas çizmek ve kılıç karartmak için kullandığı boyalardan falan tasarruf edip yapsınlar Chopper'ı ya. Balıkadam kostümü gibi bir şeyi sürekli tayfada izleyemeyiz. :/Bu dizinin bütçesinin çok fazla olduğu yalan herhalde : ))
Hachi ve Hachi vs. Zoro'yu akıcı ve güzel bir şekilde yapmak istiyordum ama bütçe ve zaman konusunda sıkıntımız olduğu için yapamadık dedi StevenM.
Tayfa Loguetown'a gitmeden ilk sezonu bitirmelerini de yine bunlara bağlamıştı.
Balıkadamları CGI ile yapmama kararını da en baştan bu yüzden aldıklarını söylüyor.
Chopper için örnek olarak attığım The Umerella dizisindeki Pogo karakterinden de bahsetti ve bunun çok pahalı olduğunu söyledi vs.
Neyse en azından sadece Chopper için yaparlar diye umuyorum. Karoo'yu diziden komple çıkarsalar da olur.