Ya Croco kadın olursa? Pişman olursun sonra istediğine, bakİkinci sezon kesin gelmeli abi ? Ben muhteşem Croco izlemek istiyorum , sables özledim ben
Mutlu olur : ))Ya Croco kadın olursa? Pişman olursun sonra bak
Öyle güçlü ve heybetli bir adamı kadın yapmak mutlu olunacak bir şey mi bilemedim sdfsdfdMutlu olur : ))
Ben mutlu olmama açıkçası. Hele hele Luffy'nin annesi çıkarsa çok tutarsız olur bence. Önceden kadın olduğu yöndeki düşünceler temelsiz olmadığından şaşırmam sadece o kadar. Yoksa ne Luffy'nin annesi çıkmasını ne de kadın çıkmasını istemem.Öyle güçlü ve heybetli bir adamı kadın yapmak mutlu olunacak bir şey mi bilemedim sdfsdfd
Gol D Roger'ın idamına katılan kadını Luffy ile dövüşürken düşündükçe beni bir gülme alıyor kldkmsdm. Yanlış anlaşılmasın erkek haline alıştık ya Croco'nun ondan. Alvida erkek olsa o da garip dururdu mesela.
Ben mutlu olmama açıkçası. Hele hele Luffy'nin annesi çıkarsa çok tutarsız olur bence. Önceden kadın olduğu yöndeki düşünceler temelsiz olmadığından şaşırmam sadece o kadar. Yoksa ne Luffy'nin annesi çıkmasını ne de kadın çıkmasını istemem.
Ama @Wataame Daisuki mutlu olurdu diye hatırlıyorum yanlış hatırlıyor olabilirim : ))
Ben deeeee genelde kadınlar Zoro'yu oynayan adama (Mackenyu) aşık olmuşlar ölüp bitiyorlar ama ben nedense Sanji'yi (Taz) daha çok beğendim dikkat ettim de adam peruk olmayınca Eminem'in gençliğine benziyor, Sanji olmasaymış Enel i oynayabilirmiş ileride gayetYeni sezon ne zaman ben Taz Skylar'ı özledim
2. hafta verilerini de yayınlamıyorlar ki şöyle izlenme oranlarından boş boş yorum yapalım : ))Yeni sezon ne zaman ben Taz Skylar'ı özledim
2. hafta verilerini de yayınlamıyorlar ki şöyle izlenme oranlarından boş boş yorum yapalım : ))
Zaten ilk hafta verisinde sadece 4 günlük verisi vardı OP'in. Ve 140M saatti.
---
Normalde 10 bölüm olacaktı ilk sezon malum. Son iki bölüm LogueTown arcına ayrılacakmış ancak bütçe yetmemiş ve zaman da kısıtlıymış.
Bununla birlikte şöyle bir şey demiş Steven Maeda;
Steven Maeda: Sanırım en zor kısım senaryoları doğru yapmaktı. Bunları Netflix için doğru şekilde yapmak, Oda-san için doğru şekilde yapmak, bizim için doğru şekilde yapmak.
Bundan şöyle bir şey anlıyorum:
Oda için doğru yapmak: Romantizm yok, oyuncuların geçmişi gösterilecek vs.
Netflix için doğru yapmak: Min. siyahi oyuncu sayısını karşılamak
Yapımcılar için doğru yapmak: Mihawkı parlatıp Shanks ve tayfasına itibar suikastı düzenlemek