Bunun da kaşesi artmıştır. Daha bilinmedik bir oyuncu olur. Ve umarım Rus kökenli olur. Tabii devamı gelirse : ))
Aynen. Mihawk Shanks'ı döver Oda'ya sordum o söyledi falan diye geziyorduTwitter törlü kim mihawk mı?
Pek buradaki haline benzeyen bir kadın değil. Simone AshleyKadın çok güzel yahu.
Bir aya kadar ses çıkmaz çünkü ilk 28 gün verileri karşılaştırmak için önemli. Bunun dışında 1-3 ay içerisinde genelde duyuruluyor.@justahuman şu dizi onayı alacak mı bunun haberini takip ederken duyduğun heyecan, endişe, stres; seçimleri takip ederkenki kadar değildi.
Mihawk'ın oyuncusu biraz sapık mahalle dayısına benzediği ve twitter ay pardon X trollü olduğu için tutmaması normal, ama Şenks'in at hırsızı oyuncusunun onu geçmesi garip geldi, Şenks lobisi iş başında diye yorumladımPek buradaki haline benzeyen bir kadın değil. Simone Ashley
Kaş ve saçını değiştirdikçe epey farklı gözüküyor.
---------------
Bu arada dizi çok gündemde olduğu için şuan imdbmeterda :
1. Emily (Nami)
3- Morgan Davies (Koby)
4. Mackenyu (Zoro)
5. İnaki (Luffy)
9. Jeff Ward (Buggy)
13. Taz Skylar (Sanji)
16. Vincent Regan (Garp)
23. Peter Gadiot (Shanks)
41. Steven John Ward (Mihawk)
Mihawk da tutmuş aslında dünya genelinde oyuncular arasında 41. sırada imdb starmeter'e göre ama neye göre belirliyorlar bilmiyorum.Mihawk'ın oyuncusu biraz sapık mahalle dayısına benzediği ve twitter ay pardon X için tutmaması normal, ama Şenks'in at hırsızı oyuncusunun onu geçmesi garip geldi, Şebks lobisi iş başında diye yorumladım