Gerçi adamın yetenek setini görünce ben baya ikna oldum ya.
Dragon için seçilen oyuncu
Skills : Trumpet, Piano, Recorder & Keyboard
Dragon için seçilen oyuncu
Skills : Trumpet, Piano, Recorder & Keyboard
Daz Bones'u oynayacak oyuncu zenci veya zenci gibi olmalı. Kahverengi o siyah değil denilecek bir şey yok, o ten rengini gerçek hayatta esmer birisinde zor tutturursun.
OP'da zenci yapılabilecek dünya kadar karakter var. Nojiko bence zenci yapılabilir bir karakter. O kadar özgürlük verilebilir.Daz Bones'u oynayacak oyuncu zenci veya zenci gibi olmalı. Kahverengi o siyah değil denilecek bir şey yok, o ten rengini gerçek hayatta esmer birisinde zor tutturursun.
Arlong'un aktörü zenci.İşte beyaz kötü polis rolü için mükemmel. Sabo zincirli kolye ile gezecek.
Ya bence zenci teması balikadamlara yedirilebilirdi
Balıkadamlar da serinin zencisi gibi bir şey. Sürekli ırkçılık görüyorlar.İşte beyaz kötü polis rolü için mükemmel. Sabo zincirli kolye ile gezecek.
Ya bence zenci teması balikadamlara yedirilebilirdi
Zendaya sandım bir anSızan ilk bölüm senarosu doğruysa, Roger'ın idamında;
Sengoku, Kong, Genç Dragon, Çocuk Smoker ve Shanks falan var. (Shanks idam sonrası sadece dış ses olarak olabilir)
Bu arada Kuina
Yasopp sonradan kesinleşmişti
O kız Kuina için gayet uygun ya. Keşke şöyle saçını kestirselermiş ama muhtemelen uzun olacak saçı. Zaten peruk falan yapacaklarsa saçı uzun olsa daha iyi. Ekibin peruktaki başarısını gördük : ))Zendaya sandım bir an
Pelerin bulamamışlar Baltigo'da fazla güneş ışığına maruz kalmış. Bu ne olm?
Yemin ediyorum aklıma gelmişti ya Abimiz Dragon için fazla masum kalmış. Mahalle dayısı gibi görünmesi gerekiyordu.Dragon olmamış hiç at hırsızı tipi yok