Şu dandik şeyde buna mı takıldın, bu detayı kimse önemsemeyecek muhtemelen dizi vasatım diye bağırıyor, fan service bi ürün zaten.Siyah karakterin olmadığı seriye adamlar siyahi sokuyor.1 tane yok.
Şu dandik şeyde buna mı takıldın, bu detayı kimse önemsemeyecek muhtemelen dizi vasatım diye bağırıyor, fan service bi ürün zaten.Siyah karakterin olmadığı seriye adamlar siyahi sokuyor.1 tane yok.
Zoro'nun yendiği zenci olur. Olmalı.Arlong zenci ama Sanji'nin ve Usopp'un yendiği balıkadamlar Zenci değil.
Zoro'nun yendiği açıklanmadı sanırım.
Resmi görmüyorum ama seride siyahi var. Mr 5 mesela. Genellikle Zoro'nun kestiği karakterlerin neredeyse tamamı siyahi.kahverengi yahu.
Adam profil resmini dragon falan yapmış şimdi uyuz oldum. : |
Ben oyuncu olsam alakasız bir rol bana teklif edildiğinde kabul etmezdim sanırım. O serinin sevenleri ne anamı bırakır, ne avradımı. Üstüne bir de saçma sapan memelere malzeme olurum, hiç gerek yok.Adam profil resmini dragon falan yapmış şimdi uyuz oldum. : |
Keşke baştan böyle bir cast açıklasalarmış da boşa övmeseymişiz cast şöyle özenli böyle özenli diye
Afrika'nın en ücra, el değmemiş yerlerinden bulup çıkarmışlar gibi. Evinde takılan adama rol vermişler resmen, berber fotosu falan var.Adam profil resmini dragon falan yapmış şimdi uyuz oldum. : |
Keşke baştan böyle bir cast açıklasalarmış da boşa övmeseymişiz cast şöyle özenli böyle özenli diye
Cidden çok ilginç, keşke kötü bir şaka veya hata olsa ama öyle gözükmüyor maalesef.Afrika'nın en ücra, el değmemiş yerlerinden bulup çıkarmışlar gibi. Evinde takılan adama rol vermişler resmen, berber fotosu falan var.
Resmi görmüyorum ama seride siyahi var. Mr 5 mesela. Genellikle Zoro'nun kestiği karakterlerin neredeyse tamamı siyahi.