2. Sezon için dizinin yapımcıları olumlu konuşmuş. Dizi yayınlandıktan sonra Netflixle yaptığımız görüşmede "beklentileri aştığımızı" söylediler demiş ve verilere bakınca 2. sezon onayı geleceğini düşünüyoruz demiş.
Senaryo hazırmış. Onay alınması durumunda grev olaylarına da bağlı olarak 12-18 ay gibi bir sürede 2. sezonu yayınlanmaya hazır hale getirebileceklerini düşünüyor.
Kaynak:
On the heels of its splashy debut, the producers behind Netflix's "One Piece" say scripts for Season 2 are completed.
variety.com
Bu arada 2. sezon olursa Alabasta arcı ile bitmeyeceğini arc sonunda veya veya öncesinde Bellamy ve Kara Sakal ile tanışma sahnelerinin eklenebileceğini düşünüyorum.
Seriyi bilenler için atlanmış ve atlanacak bir çok detay olabilir ama bir noktada bunların ve kurgu değişikliklerinin olması kaçınılmaz.
Garp - Koby - Helmeppo kapak hikayesi veya daha sonra işlenen anime bölümlerinin kurguya yedirilmesi gibi şeylerin devam edeceğini buna en büyük adayında Bellamy ve Kara Sakal ile tanışmanın öne alınmasının olduğunu düşünüyorum. Alabasta sonuna eklenirse zaten normal sıralamada işlenmiş olacak ama 2. sezona dahil edilebileceğini düşünüyorum.
Aksi taktirde 15 sezonluk dizi olmak zorunda olur.
Oda'nın onayı doğrultusunda bazı arclar komple çıkarılabilir hatta.