Kuina'nın kesilen sahnesi.
Söyleyip kaçayım dayak yemeden
Mer D. Ven
Yav hakikaten şu seri yüzünden "D" harflerini "di" diye okumaya , "BM" yi ise Big Mom diye okumaya başladım.Söyleyip kaçayım dayak yemeden
Mer D. Ven
Yazmasan fark etmezdim xF şanşi olmuş diyorduk da olmamış karakter değişimine göre şekil alan kaşlar bunlar xD En önemli yerleri atlayıp yan karakterleri seriye sokmalari gereksizce...Adamın kaşları bile kıvrık değil. Biz çıtayı fazla yukarı çaktık.
Fragmandan beri kuduruyorum bu duruma. Usopp'un burnu, Sanji'nin kaşı Zoro'nun saç vs. vs. Bunlar hem karakteristik özellikler hem de serideki özellikle Zoro-Sanji arasında mizah malzemesi ve eklenmesi hiç zor değilSen demesen fark etmezdim. Bu kadar mı basit şeylerden kaçılır inanılmaz.
3 kılıçlı dediğimiz koca 8 bölümde 2 kere. Savaşırken öyle süper konuştuğu bir an da yok. Ne mantıkla 3. Kılıcı kullandırmamışlar ben anlamadım.Normalde gerek yok böyle absürt işlere derdim. Ama Zoro'nun yeşil ve 3 kılıçlı olduğu uyarlamada o kaşlar kıvırcık olmalıydı. İlla absürt bir şekilde dairesel olmasına da gerek yok. Direkt göze çarpmayacak şekilde azıcık kıvrık olsa kenarlardan yeter.
İşin içine japon kültürü eklemek istememişler gibi geldi bana. Oynayan kişi ispanyol asıllı ingiliz galiba. İngiliz aksanı ile konuşan adamın japonlar gibi eğilmesi garip kaçardı. Yine de animedeki duygunun zerresini alamadım tabi.
Alt tarafı duygusal bir sahneyi koyacaksın. CGİ yok cart yok curt yok. Adamın kafasını eğdirmemeye ne sebep verdi, kafasını eğmek oyuncunun mu zoruna gitti, ne oldu?
Robin varken Hiyori de kimmişHiyori varken Perona kimmiş
Gin'in kattığı hiç bir şey yok diziye ve eminim bir kaş makyajından 100 kat daha pahalıya gelmiştir o aktörün oynaması.Yazmasan fark etmezdim xF şanşi olmuş diyorduk da olmamış karakter değişimine göre şekil alan kaşlar bunlar xD En önemli yerleri atlayıp yan karakterleri seriye sokmalari gereksizce...
Kim bilir belki ikinci öpücük Tashigi'den Zoro'ya gelir.
Hiyori varken Perona kimmiş
Bugüne kadar buna en yaklaşan tek bir isim olmuştur. :dd.dRobin varken Hiyori de kimmiş