Sakal bıyık kaş hep boyama duruyor adam.
Harry Potter'daki Kılkuyruk'a benziyorDizinin torpilli oyuncusu belli oldu.
Reis acaba kimin torpiliyle diziye girdi?
Neresi absürt. Genetik deneyin işareti. Hoş oralara kadar gelmesini beklemiyorumNormalde gerek yok böyle absürt işlere derdim. Ama Zoro'nun yeşil ve 3 kılıçlı olduğu uyarlamada o kaşlar kıvırcık olmalıydı. İlla absürt bir şekilde dairesel olmasına da gerek yok. Direkt göze çarpmayacak şekilde azıcık kıvrık olsa kenarlardan yeter.
Doğrudur, ana seride de Kaya ve Usopp arasında arkadaşlıktan öte bir ilişki vardı ama bu durum çok da göz önüne sokulmamıştı diye hatırlıyorum. Live action da bizim tayfa malikaneye girer girmez Usopp ve Kaya'ya direk "ee aşık mısınız ?" felan diyorlar. Demem o ki muhtemelen ileride bu tür ilişkiler daha çok gün yüzüne çıkacak. Gerçi belli de olmaz ikinci sezonu beklemek lazım. Kim bilir belki ikinci öpücük Tashigi'den Zoro'ya gelir.Seride olmayan bir romantizmi kullanmadılar. Sadece bir öpücük eklediler o kadar. Bahsettiğim şey bölümlere yayılmış uzun romantizm.
Rezillik ben bile daha daha fazla benziyorumdur Bu Den D.ckmanDizinin torpilli oyuncusu belli oldu.
Reis acaba kimin torpiliyle diziye girdi?
Perona varken Tashigi de kimmişDoğrudur, ana seride de Kaya ve Usopp arasında arkadaşlıktan öte bir ilişki vardı ama bu durum çok da göz önüne sokulmamıştı diye hatırlıyorum. Live action da bizim tayfa malikaneye girer girmez Usopp ve Kaya'ya direk "ee aşık mısınız ?" felan diyorlar. Demem o ki muhtemelen ileride bu tür ilişkiler daha çok gün yüzüne çıkacak. Gerçi belli de olmaz ikinci sezonu beklemek lazım. Kim bilir belki ikinci öpücük Tashigi'den Zoro'ya gelir.
Hiyori varken Perona kimmişPerona varken Tashigi de kimmiş