Croco'yu kadın yapmak nedir en son böyle raconu Cerrahpaşalılar Çakır'ın evini bastıklarında kesmişti. Shounen Jump'ı basmak bu saatten sonra helaldir sana @Sir Crocodile
Ne yaptıklarını bilmiyor bunlar, seti bassam fayda etmez bu çapsızlara...Croco'yu kadın yapmak nedir en son böyle raconu Cerrahpaşalılar Çakır'ın evini bastıklarında kesmişti. Shounen Jump'ı basmak bu saatten sonra helaldir sana @Sir Crocodile
Kadın olmasın da başta gösterildiği gibi ona da razıyım çünkü cinsiyetini değiştirmek karakterin kişiliğini, davranışlarını ve dinamiğini tamamen değiştirmek demek. Gerçi bu Netflix, hiç belli olmaz. kadın olsa zaten Luffy den dayak yese bu sefer kadın şiddeti diye feministler orayı dağıtırlar o ayrı konuO değil de mevzu doğruysa Croco 2. sezon erkek olur ama siyahi olur.
Çok şaşılacak bir durum değil. Ten renginden siyahi olmasını beklerim. Ama siyahi olup o karizmayı yansıtabilecek biri var mıdır bilmiyorum. Yüz hatları siyahi bir insanı andırmıyor hiç
Bu bilgiyi Oda vermiş diyorlarNe yaptıklarını bilmiyor bunlar, seti bassam fayda etmez bu çapsızlara...
Kim diyor?Bu bilgiyi Oda vermiş diyorlar
Ulan sgafsdasdasdasdasDizide Croco'yu canlandıracak oyuncuyu buldum. Birileri "sen kadın mıydın" diye sorunca vereceği cevap da hazır:
Bilmiyorum ekibin içinde @justahuman olabilir piyasada dolaşıyor bu bilgiKim diyor?
Spekülasyon sadece.Bilmiyorum ekibin içinde @justahuman olabilir piyasada dolaşıyor bu bilgi