Kaptanları da aynı tulumu giymiyor muydu ben mi yanlış hatırladım.Yazını okuma sırasında aklımdan geçen Penguin ve Shachi'yi bulmuş olmandı sjhsjh d.d
Kaptanları da aynı tulumu giymiyor muydu ben mi yanlış hatırladım.Yazını okuma sırasında aklımdan geçen Penguin ve Shachi'yi bulmuş olmandı sjhsjh d.d
Law hiç tulum giymedi. Kaptan farkını gösteriyor. Sahneye çıkan sanatçı/şarkıcı gibi düşün. Dansçılar aynı giyinir sade sjhsjh :dd.dKaptanları da aynı tulumu giymiyor muydu ben mi yanlış hatırladım.
Tu Allah kahretsin onu benim aklımda niye öyle bir imaj canlandı mangayı unutmuşum bak.Ben adamlarımla aynı tulumu da giyer aynı kaptan da yemek yerim demeliydi.Demek adam değilmiş.Law hiç tulum giymedi. Kaptan farkını gösteriyor. Sahneye çıkan sanatçı/şarkıcı gibi düşün. Dansçılar aynı giyinir sade sjhsjh :dd.d
Fanartlarda belki denk geldiysen aklında öyle kalmıştır. :dd.d Yoksa pantolonunu kar leoparını simgelediği için gizlenmek dışında hiç çıkarmadı. O da Wano'da kimono giydi. d.dTu Allah kahretsin onu benim aklımda niye öyle bir imaj canlandı mangayı unutmuşum bak.Ben adamlarımla aynı tulumu da giyer aynı kaptan da yemek yerim demeliydi.Demek adam değilmiş.
Zaten asıl amaç serinin reklamını yapmak bir yerde. Dizi kaç sezon sürerse sürsün bu yolla batıda bir OP akımı başlatırsa amacına ulaşmış olur.İlk önce diziyi izleyip sonra animeye ya da mangaya başlayanlar için gittikçe artan bir zevki olacaktır serinin (bilhassa senaryo açısından). Bizim aksimize cereyan eden bir seyir tecrübesi olacak. Biraz düşününce bu iş anime ve mangaya yarar aslında.