Rezalet olmuş. 10 üzerinde 0.5.İlk bölüm için 10 üzerinden 9 verdim.
Yine zevksizsin.
Rezalet olmuş. 10 üzerinde 0.5.İlk bölüm için 10 üzerinden 9 verdim.
Yine zevksizsin.
Diğer bölümler için bir şey diyemem.İlk 5 bölüm içinde en iyisi 1. bölüm bence. Shanks ve tayfasına yapılan komploya rağmen : )) Diğer bölümlerin bazı kısımları çok iyiyken bazı kısımlar çok kötü vs.
Şuanlık Marc Jobst keşke tüm bölümleri yönetseydi modundayım.
Adamı ikiye bölmesi güzeldiZoro anime ve mangadaki halinden bile daha iyi olmuş. Ben çok yükseldim.
Hocam sende gömmek için yer arıyorsun. Hadi Garp ve Luffy'e tamamım da Zoro'ya bu lafları nasıl dersin ? Çok iyi yansıtmışlar.Rezalet olmuş. 10 üzerinde 0.5.
Zoro'yu mu çok iyi yansıttılar? Daha şimdiden bokunu satır kesmeyen biri gibi olmuş. Serinin başlarını 1-2 hafta önce izledim.Hocam sende gömmek için yer arıyorsun. Hadi Garp ve Luffy'e tamamım da Zoro'ya bu lafları nasıl dersin ? Çok iyi yansıtmışlar.
Güç olayına kafa takmıştır. Balta el 2v1 atıyor ya xDHocam sende gömmek için yer arıyorsun. Hadi Garp ve Luffy'e tamamım da Zoro'ya bu lafları nasıl dersin ? Çok iyi yansıtmışlar.
Bizimkiler Doğu Mavi için güçlü kaçıyordu. Onun hakkını veremediler. Bir çok şeyi atlamışlar. Shanks'in kol sahnesinin bile ırzına geçmişler. Arlong Park'ı basışlarını merak ettim. Onu acaba nasıl rezil etmişlerdir.Güç olayına kafa takmıştır. Balta el 2v1 atıyor ya xD
Dizideki Zoro, Luffy'yi rahat döver zaten.Zoro > Luffy
Yine onaylanmış.
Hmm şimdi anladım neden Alpamis’in diziyi beğenmediğiniDizideki Zoro, Luffy'yi rahat döver zaten.
Morgan'ı önce Luffy bir güzel dövüyor sonra Zoro tek atıyordu.Bizimkiler Doğu Mavi için güçlü kaçıyordu. Onun hakkını veremediler. Bir çok şeyi atlamışlar. Shanks'in kol sahnesinin bile ırzına geçmişler. Arlong Park'ı basışlarını merak ettim. Onu acaba nasıl rezil etmişlerdir.