İzledikçe puanım düşüyor ya. Aslında beğendim 10/6 diyorum ama bazı sahnelerde de o kadar sinirlerim bozuldu ki. Zoro'nun flashbackini izledim şimdi. Etkileyici değil hiç Bunun sebebi sadece bir tane dövüş gösterdiler. Zoronun binlerce kez kaybetmesi, deli gibi çalışması, yetişkinleri bile dövdüğü sahneler, her şeyi çıkarmışlar. Kuina öldükten sonra iyice çıldırması yok. Ağlama sahnesi yok. Zoro'nun seni yendiğimde bunu mu bahane edeceksin demesini değiştirmişler biraz, etkileyici değil konuşmaları. Çok donuk. 2 dakika dövüş sahnesi gördük, Kuina öldü dendi. Bu kadar. İçi boş kalıyor. Zoro'nun epik bir müzik eşliğinde çalıştığını görsek, Kuina ile defalarca dövüştükleri belirtilse, son dövüşü yine kaybetse çok daha etkileyici olur. Burada sanki bir kez dövüştüler gibi.
Onun dışında bi çok sahneyi çekmedikleri için her şeyin içi boş ve anlamsız kalıyor. Morgan neden cezalandırıldı Garp tarafından? Suçu ne? Luffy'leri durduramaması mı? Mangadan bilmesek Morganı, sadece bu dizide izlesek, ee bu adamı niye çarmıha gerdiler deriz. İzlerken çok mutlu eden, gülümseten sahneleri var, ama o kadar güzel olabilecek sahneleri nasıl bu kadar boş, ruhsuz yapmayı başarabildiniz? Hiçbir yer duygulandırmıyor, germiyor, heyecanlandırmıyor. Çok ruhsuz.