Spoiler hangi bölümden bilmiyorum. @kaizokuou bu gol bence : ))
Shanks seni tek kolumla da alırım demiş. Daha önce de tokatladığı belli.
Spoiler hangi bölümden bilmiyorum. @kaizokuou bu gol bence : ))
Shanks seni tek kolumla da alırım demiş. Daha önce de tokatladığı belli.
O sahne bence iyi olmuş da alt yapısı eksik kalmış. Rika ne diye ona getiriyor bunun alt yapısı yok. Saçları yeşil diye mi : ))İzlerken dayanamadım geldim. Nasıl olması gereken bu sahneyi değiştirirler püüühhh. Genel olarak aksiyon sahneleri de kötü gidiyor. Luffy'nin lastikliğini beğendim şimdilik sadece.
Bu castingleri gördükten sonra Ace için oyuncu seçmelerine katılasım geldi. Marineford setinde denk getirirsem Mihawk'ı oynayan elemana dalarım hem. Twitter'da yaptığı trollükler kudurtmuştu.Kırmızı ışıklarda keman çalan kim varsa Shanks'ın tayfaya koymuşlar.
Bazı fanlar Ace için bu elemanı istiyor. Beğendiğim bir oyuncu değil ama Cobra Cai kitlesinden izleyici çekebilirler.Bu castingleri gördükten sonra Ace için oyuncu seçmelerine katılasım geldi. Marineford setinde denk getirirsem Mihawk'ı oynayan elemana dalarım hem. Twitter'da yaptığı trollükler kudurtmuştu.
Bazı fanlar Ace için bu elemanı istiyor. Beğendiğim bir oyuncu değil ama Cobra Cai kitlesinden izleyici çekebilirler.
Aynı diziden Şahin karakteri de One Piece fanı dizi setini ziyarete gelmişti vs. dizi devam ederse ileride ona da bir rol verebilirler.
Bence pek gitmez bu eleman ya. Saçı benziyor diye de serinin en efsane karakterini rastgele birine vermezsin...Bazı fanlar Ace için bu elemanı istiyor. Beğendiğim bir oyuncu değil ama Cobra Cai kitlesinden izleyici çekebilirler.
Aynı diziden Şahin karakteri de One Piece fanı dizi setini ziyarete gelmişti vs. dizi devam ederse ileride ona da bir rol verebilirler.
Aslen Latin diyedir. Malum OP fanı çok fazla oralarda. Bazı karakterler için önerdiklerini görsen gülmekten yerlere yatarsın. Bu en azından yeni nesilde bir bilinirliği olan aynı platformdan izleyici çekebilecek bir oyuncu vs.Bence pek gitmez bu eleman ya. Saçı benziyor diye de serinin en efsane karakterini rastgele birine vermezsin...