Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Dizi] One Piece (2023-)

Diziyi Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 151 66.5%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 76 33.5%

  • Kullanılan toplam oy
    227
İzlerken dayanamadım geldim. Nasıl olması gereken bu sahneyi değiştirirler püüühhh. :oops: Genel olarak aksiyon sahneleri de kötü gidiyor. Luffy'nin lastikliğini beğendim şimdilik sadece.

O sahne bence iyi olmuş da alt yapısı eksik kalmış. Rika ne diye ona getiriyor bunun alt yapısı yok. Saçları yeşil diye mi : ))
Onun dışında fena değildi bence. Luffy'nin neden Zoro'yu tayfasında istediğine dair güzel ve yeterli bir sahne olmuş bence.
 
Bu castingleri gördükten sonra Ace için oyuncu seçmelerine katılasım geldi. Marineford setinde denk getirirsem Mihawk'ı oynayan elemana dalarım hem. Twitter'da yaptığı trollükler kudurtmuştu.
Bazı fanlar Ace için bu elemanı istiyor. Beğendiğim bir oyuncu değil ama Cobra Cai kitlesinden izleyici çekebilirler.
Aynı diziden Şahin karakteri de One Piece fanı dizi setini ziyarete gelmişti vs. dizi devam ederse ileride ona da bir rol verebilirler.

 
Bence pek gitmez bu eleman ya. Saçı benziyor diye de serinin en efsane karakterini rastgele birine vermezsin...
Aslen Latin diyedir. Malum OP fanı çok fazla oralarda. Bazı karakterler için önerdiklerini görsen gülmekten yerlere yatarsın. Bu en azından yeni nesilde bir bilinirliği olan aynı platformdan izleyici çekebilecek bir oyuncu vs.

Tipten ziyade oyunculuğunu da beğenmiyorum pek. Ace'i oynayan eleman Roger gibi siyah saçlı ama beyaz tenli annesi gibi hafif çilli biri olmalı bence.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 51)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık