Açıkçası OP arşivi oluşturmayı ve bir diski tamamen OP için ayırmayı uzun süredir isteyen birisiydim. Eline sağlık hocam. Bana da başlangıç olmuş olur. İleride çocuklara; torunlara miras olarak bırakırız
)
Var üstat var 1.5 TB HDD varYedek hdd ihtiyacın olacak baştan uyarayım hocam. Arşiv totalde 1.7 TB falan![]()

Aslında vaktim olsa x265 10 bit olarak düşük boyutlu encode ederim ama vaktim yok. Mobilya montajcıyım sezon açıldAslında, kalite kaybı olmadan mini mkv'ye dönüştüren yerler vardı. Boyutu baya küçülüyordu.
Zaten esas amacımız oAçıkçası OP arşivi oluşturmayı ve bir diski tamamen OP için ayırmayı uzun süredir isteyen birisiydim. Eline sağlık hocam. Bana da başlangıç olmuş olur. İleride çocuklara; torunlara miras olarak bırakırız)
teşekkür ederim. Şuan Çanakkale'deyim. Akşam Balıkesir'e eve dönünce gece 3-4 bölüm daha atarım nasipse. Hergün 3-5 eklesek baya yol katederiz Allah'ın izniyle.Var üstat var 1.5 TB HDD var
Hepsi için şimdiden ellerine emeğine sağlık![]()
Açıkcası ben One Piece animesini seviyorum. Hele ki 2Y sonrasına kadar ki kısmına bayılıyorum. Katakuri savaşına kadar ki kısmını da çok seviyorum. Ne zaman ışık patlama efektleri geldi ondan sonra bende bitti sadece alışkanlıktan izliyorum. Mangadan devam.Animesinin baştan çevirisinin yapılmasına gerek yok.
İyi bir anime değil. Bundan daha iyi olup, düzgün çevirisi olmayan animeleri çevirmek lazım.