Tmm tmmAğlamıyor, haber veriyor kardeşim.
Tmm tmmAğlamıyor, haber veriyor kardeşim.
Öznel kıyaslara hiç girme bence reis. Şimdi senin listeyi beğenmeyecek bir ton Sanji fanı çıkacak, bekle ve gör.Merhaba forumdaşlar!
One Piece'deki en karizmatik karakterleri sıraladığım bir liste videosu hazırladım. Göz atmak isteyenler için buraya bırakıyorum. Herkese iyi seyirler.
Shanks'ın Mihawk'tan karizma olduğunu görünce kapattım videoyu.Öznel kıyaslara hiç girme bence reis. Şimdi senin listeyi beğenmeyecek bir ton Sanji fanı çıkacak, bekle ve gör.
Mihawk her şeyde Shanks’den önde ya.Shanks'ın Mihawk'tan karizma olduğunu görünce kapattım videoyu.
Shanks'ın Mihawk'ı geçebileceği tek nokta Kral Haki. Geri kalan Savunma haki, Gözlem haki, karizma, yakışıklılık gibi her şey de Mihawk önde.Mihawk her şeyde Shanks’den önde ya.
Kanalın ismi yanlış...Merhaba forumdaşlar!
One Piece'deki en karizmatik karakterleri sıraladığım bir liste videosu hazırladım. Göz atmak isteyenler için buraya bırakıyorum. Herkese iyi seyirler.
Shanks'ın Mihawk'ı geçebileceği tek nokta Kral Haki. Geri kalan Savunma haki, Gözlem haki, karizma, yakışıklılık gibi her şey de Mihawk önde.
Peki bu umurumda mı? Değil. O kadar da değil yani. O zaman hiç video yapmayayım.Öznel kıyaslara hiç girme bence reis. Şimdi senin listeyi beğenmeyecek bir ton Sanji fanı çıkacak, bekle ve gör.
Ne olmalıydı diye sormaya korkuyorum ama sen söyle yine de.Kanalın ismi yanlış...