Numaralandırılmış arclar, 7 ile 17 arası çevirisi olmadığı için yok anladığım kadarıylaArc sıralaması yok sanırım çünkü Loguetown'dan sonra tayfa'nın Vivilerle buluşması gerekiyordu.
Numaralandırılmış arclar, 7 ile 17 arası çevirisi olmadığı için yok anladığım kadarıylaArc sıralaması yok sanırım çünkü Loguetown'dan sonra tayfa'nın Vivilerle buluşması gerekiyordu.
Hayır sıralama mevcut. Ben çeviri entegre ederken istediğim sezondan başlıyorum. Sezonlar kısmında sezonların numarası yazıyor. Tüm sezonları türkçeleştireceğim. Tabii bölümler olduğu sürece..Arc sıralaması yok sanırım çünkü Loguetown'dan sonra tayfa'nın Vivilerle buluşması gerekiyordu.
katılmıyorum 1000 küsür bölümlük animeyi kime izletebilirsin. Üstelik filler bölümler dışında canon bölümlerin içi de filler sahne dolu. Benim gibi fillersız izlemek isteyenler için bulunmaz nimet bu seri.Güzel iş ancak paneller arası fark-atlamalar fazla olacak gibi
Bu şekilde yapılacağına tr ye başka seri veya novel kazandırmak daha doğru olur gibime geldi. Yinede okuruz , birşey yaptığımız yok sonuçta , eleştiri dışında
Yapanların eline sağlık.
Hocam olabilir de filler izlemeyecek adam gitsin manga okusun direk , zaten animenin tercih sebebi olması hata oluyor. Evet Canon için de filler var ama tek sorun bu değil mangadan farklı cok fazla yer var.katılmıyorum 1000 küsür bölümlük animeyi kime izletebilirsin. Üstelik filler bölümler dışında canon bölümlerin içi de filler sahne dolu. Benim gibi fillersız izlemek isteyenler için bulunmaz nimet bu seri.
Arkadaş çeviri yapmıyor ki kendisi de demiş zaten İngilizcesinin yok denecek kadar az olduğunu, entegrasyon yapıyor. Kesilmemiş animenin altyazılarını One Pace'nin kesilmiş versiyonundaki altyazıya geçiriyor.Güzel iş ancak paneller arası fark-atlamalar fazla olacak gibi
Bu şekilde yapılacağına tr ye başka seri veya novel kazandırmak daha doğru olur gibime geldi. Yinede okuruz , birşey yaptığımız yok sonuçta , eleştiri dışında
Yapanların eline sağlık.