Türkçe linki hata veriyor.![]()
Alternatif İsim
전지적 독자 시점
Yazar
Sing-Shong, UMI
Çizer
Sleepy-C
Tür
Aksiyon, Macera, Doğaüstü
Çıkış Tarihi
2020
Bölüm Sayısı
115+ (Devam Ediyor)
Konu
“Bu dünyanın nasıl sonlanacağını yalnızca ben biliyorum.” Dokja, tek ilgisi en sevdiği internet romanı “Harap Olmuş Dünyada Hayatta Kalmanın Üç Yolu”nu okumak olan sıradan bir ofis çalışanıydı. Ama roman birdenbire gerçekliğe dönüştüğünde, dünyanın nasıl sona ereceğini bilen tek okuyucuda oydu. Bu farkındalığın etkisiyle Dokja; anlayışını, hikâyenin ve bildiği dünyanın seyrini değiştirmek için kullanır. Yeni hayatı, yalnız başına bitirdiği bu romanın dünyasında başlar.
Türkçe
![]()
Bilge Okuyucunun Bakış Açısı | Türkçe Çizgi Roman
“Bu dünyanın nasıl sonlanacağını yalnızca ben biliyorum.” Dokja, tek ilgisi en sevdiği internet romanı “Harap Olmuş Dünyada Hayatta Kalmanın Üç Yo...mangagecesi.com
İngilizce
Güncelledim linki.Türkçe linki hata veriyor.
Oyuncu paneli açılınca kapatıyorum ben artık.Hikayeyi sevdim. Bu tarz oyun uyarlamalı manhwalardan pek hoşlanmam. Zaten gerçekten güzel bir manhwa bulmak da zor iş. Ama hem güzel bir format kurulmuş hem de hikaye yazarı oldukça yenilikçi ve araştırmacı biri.
Ben özellikle Türkçe çevirmelere de değinmek istiyorum. Bayağı severek çeviriyor gibiler, oldukça emek veriyorlar. Bunun dışında ara ara kendi yorumlarını katmaları da işi güzelleştiriyor.
Güncele varırım çabucak ben. Sonrası Allah kerim.
Yalnız neden kimse malum şahsın rahip olmasına hiç değinmiyor anlamıyorum. Benim için oldukça tuhaf bir durumdu.
Görüyorum ve arttıyorum.Oyuncu paneli açılınca kapatıyorum ben artık.