Karakterler Gojo isimli karaktere benziyor mu bilemiyorum çünkü bu karakterler tasarlandığı zaman henüz o yapımdan haberim dahi yoktu ancak tabi yine de benzeyebilir bunun yanı sıra okuyucuların keyfi kaçabilir diye karakterlerin de büyük bir kısmını henüz buraya atmadık aslında.Karakterlerin çoğu Gojo'ya benziyor dizayn olarak biraz daha özgünlük yaratmaya çalışırsanız +rep. Hikaye nasıl gidiyor hiç takip edemedim ama bir ara baştan bir okurum sayfaları bakalım. Bence en çok özgünlük konusuna dikkat etmeniz gerekiyor bu çalışmada, çünkü çok büyük bir çeşitlilik var neticede mangalarda. Yapılmayan bir şeyi ortaya koymak her zaman daha ilgi çekici olur. Elbette zorlayıcı bir şeydir amatör çizerler/yazarlar için ama, elinizden geleni yapıyorsunuzdur diye düşünüyorum.
Bizim amacımız farklılıktan çok ortada olan ürünü iyi işleyebilmek ve de okuyucunun okurken olay örgüsünden tatmin olmasını sağlayabilmek. Çizim aşamasında ise birkaç istisna yeni seri dışında şahsen ben dostumun çoğu çıkan seriden daha etkili ve düzgün çizdiğini düşünüyorum. Teşekkürler