yahu mangaka kendi açıkladı röportajında. akainuyu oda öldürmek istedi editörler izin vermedi diyen sayfalarda da paylaşıldı hepHerkes en güçsüzü demiş ama ben Gojo, Kakashi havası aldım. Güçlü bir hava veriyor.
yahu mangaka kendi açıkladı röportajında. akainuyu oda öldürmek istedi editörler izin vermedi diyen sayfalarda da paylaşıldı hepHerkes en güçsüzü demiş ama ben Gojo, Kakashi havası aldım. Güçlü bir hava veriyor.
Yanlış yer herhalde konuyu çıkartamadımyahu mangaka kendi açıkladı röportajında. akainuyu oda öldürmek istedi editörler izin vermedi diyen sayfalarda da paylaşıldı hep
Kızıl saç neyse de kılıç olması çok belli etmiş Shanks olduğunu.
Shanks var. Tutar.
Elinize sağlık arkadaşlar.
İki eli var iki kılıcı var. Shanks'tan tamamen bağımsız bence.Kızıl saç neyse de kılıç olması çok belli etmiş Shanks olduğunu.
Hikayede kolu kopacak, genç hali bu.İki eli var iki kılıcı var. Shanks'tan tamamen bağımsız bence.
Mangada EnsoEnso mangada göründüğü zaman hiç kimse Shanks'a benzetemeyecek
Onlar kılıç değil bir de katana. Direk Shanks'ım diye bağırıyor. Keşke kılıç olsalardı.Kızıl saç neyse de kılıç olması çok belli etmiş Shanks olduğunu.
Yuh artık. WBnin tayyare şeklinde bıyığı. Alakası yokBuhr Kaan'da bıyık var. Ufak bir WB esinlenmesi hissetmedim değil.