Desteğiniz için teşekkür ederiz ?Baya güzel be elinize emeğinize sağlık beklemedeyiz?
Desteğiniz için teşekkür ederiz ?Baya güzel be elinize emeğinize sağlık beklemedeyiz?
Güzel kart olmuş eline sağlık
Ek bilgiler.
Buhr Kaan'a 24, Carti'ye 10 kere dövüşte yenilmiştir.
Bir hayvan olsaydı nankör kedi olurdu.
Şey deseydin @01746 200 kere üst üste dövüştüleri için son maçlarında üst üste yenildi
Ek bilgiler.
Buhr Kaan'a 24, Carti'ye 10 kere dövüşte yenilmiştir.
Bir hayvan olsaydı nankör kedi olurdu.
İzin aldım ben haberin yok galiba Vivre Card bilgisi paylaşabiliyorum yazarlardan izinli.
Sen cansın be.Şey deseydin @01746 200 kere üst üste dövüştüleri için son maçlarında üst üste yenildi
Ben karar verici mekanizmanın bir parçasıyım diyorum adam ne diyor yafBence ben daha iyi bir spoiler kaynağıyım. Adamların telefonlarındaki özel konuşmalara kadar erişime sahibim
Bana gelin millet
Ben karar verici mekanizmanın bir parçasıyım diyorum adam ne diyor yaf
Seni, okurları ters köşe yapmak için manipüle ediyoruz bu da sana özel spoiler olsun
Yeni emojilerden kullandığın zaman düzeltme yapamıyorsun.En son girdiğim entry içerisinde yazım hatası yaptım ve de düzeltmeye çalıştığımda sunucu hatası veriyor mazur görün
Herkes en güçsüzü demiş ama ben Gojo, Kakashi havası aldım. Güçlü bir hava veriyor.Nobunaga Genryuu
Bilgi: Kendisi Hamartia bünyesinde bulunan 12 ana öğretmenden biridir.
Adam elit 12li içinde Allah'ın ergen cart curtuna tav olanlar buna dışkı atıyor. Olacak iş değil. Haklısın.Herkes en güçsüzü demiş ama ben Gojo, Kakashi havası aldım. Güçlü bir hava veriyor.