Kendini geliştirirse ilerde bu seviyeye çıkabilir.şu sağ sol ikili tam @Kenshiro nun seveceği tarzda adamlar olmuş.
Kendini geliştirirse ilerde bu seviyeye çıkabilir.şu sağ sol ikili tam @Kenshiro nun seveceği tarzda adamlar olmuş.
dövmelerdeki 12'nin hikayesini anlatacaksınız inş denizcinin. belki de neverland gibi üründü ? bak ilk teori benden ksjdskdYok zaten yakında Nobunaga'dan panel atmayı cidden düşünüyorduk
Devamlı çizsin 2 senede bu seviyeye gelir.Kendini geliştirirse ilerde bu seviyeye çıkabilir.
Belki sadece rapçi olan Khontkar'dan feyz almıştır ??dövmelerdeki 12'nin hikayesini anlatacaksınız inş denizcinin. belki de neverland gibi üründü ? bak ilk teori benden ksjdskd
şimdi çöpmond ile nobu olan mı favorin senin. o gözle okiyim seriyi madem.Sırf sen kahrol diye demeyi planlıyordum zaten.
Sen böyle yaz yaz, aksi için gerekçe veriyorsun yazar çizer kardeşime.
Cakma dante'ye laf ettirmeyizşimdi çöpmond ile nobu olan mı favorin senin. o gözle okiyim seriyi madem.
Karakter ırkçısı Aiden'e ders olsun diye favorisi Carti'yi bu ikisinin ilk bölümde ayrı aytı panellerde pataklamasını talep ediyorum arkadaşlar.şimdi çöpmond ile nobu olan mı favorin senin. o gözle okiyim seriyi madem.
adam neşeli, gülüyor ve denizci, sence bunun imkanı var mı seninki zengin artise benziyen doffyli mofili adam gibi. güzel dayak yer.Karakter ırkçısı Aiden'e ders olsun diye favorisi Carti'yi bu ikisinin ilk bölümde ayrı aytı panellerde pataklamasını talep ediyorum arkadaşlar.
O sırıtkan suratı tam da bir yumruk geçirmelik asıl. Daha ilk kapaktan bile belli hatta. Hayvanlar bile tutamıyor kendini.adam neşeli, gülüyor ve denizci, sence bunun imkanı var mı seninki zengin artise benziyen doffyli mofili adam gibi. güzel dayak yer.