bu ne ya, bölümde zoro yok sanji yok diyenler gibiBu arada Nobunaga'nın hiç adı falan geçmiyor. Hadi ben gönlümü kaptığı için Richmond'u soruyorum da bir iki bir şey duyuyoruz ama o çok geri planda kaldı, kimse de bahsetmedi. Biraz da ondan bir şeyler mi paylaşsanız ne?
O zaman yakında bir Nobunaga paneli atacağımız haberini şimdiden vereyim ?Bu arada Nobunaga'nın hiç adı falan geçmiyor. Hadi ben gönlümü kaptığı için Richmond'u soruyorum da bir iki bir şey duyuyoruz ama o çok geri planda kaldı, kimse de bahsetmedi. Biraz da ondan bir şeyler mi paylaşsanız ne?
yarın bir gün richili arkadaş denizciyi vursun da der, siz dinlemeyin bunuO zaman yakında bir Nobunaga paneli atacağımız haberini şimdiden vereyim ?
Sen karakterleri yeterince umursamadığın için benim umursamama kızdın demi. Al sanabu ne ya, bölümde zoro yok sanji yok diyenler gibi
O zaman yakında bir Nobunaga paneli atacağımız haberini şimdiden vereyim ?
şu sağ sol ikili tam @Kenshiro nun seveceği tarzda adamlar olmuş.13 yaşında olan kardeşimizin Omnia için yaptığı bir fanart
kesin kutsal ejder gibi bir şeydir senin karakter.Sen karakterleri yeterince umursamadığın için benim umursamama kızdın demi. Al sana
Yok zaten yakında Nobunaga'dan panel atmayı cidden düşünüyordukyarın bir gün richili arkadaş denizciyi vursun da der, siz dinlemeyin bunu
Sırf sen kahrol diye demeyi planlıyordum zaten.yarın bir gün richili arkadaş denizciyi vursun da der, siz dinlemeyin bunu
Sen böyle yaz yaz, aksi için gerekçe veriyorsun yazar çizer kardeşime.kesin kutsal ejder gibi bir şeydir senin karakter.
Mümkünse dayak yerken atın hacım.Yok zaten yakında Nobunaga'dan panel atmayı cidden düşünüyorduk