Kolay gelsin mademÇizim konusunda yok her şeyi tek başıma yapıyorum
Kolay gelsin mademÇizim konusunda yok her şeyi tek başıma yapıyorum
Kuroro da mı bizim gruptaymis, ilgincHahaha. Yok yav ne parası Bölümü çıkarmadan 2 gün önce bana yazın. Bende haber ileteyim ona göre. Bu arada tortuga da hatırladığım kadarıyla ;
@NiTian ErXing @Kuroro @Smoker var. Onlara da sorabilirsin.
Yutup camiasının yükselen isimlerinden de @Capori var. Türk mangasının ilk bölümünü incelemeyi ve tanıtmayı ister bence. Sitede olmayan 1-2 kişi daha var. Onlara da ben haber iletirim.
Hocam panel çok güzel ama bence her paneli buraya atmayın. Bu sitedekiler, bölümün tüm spoilerlarına bakıp, sonra bölüm çıktığında ekstra bir şey yok diye kötüye basan yamyamlar. Sizin panelleri ay ne kadar güzel diye överler ama birinci bölüm çıktığında mangayı yerden yere vururlar neye uğradığınızı şaşırırsınız aman dikkat skdjskdj.
Şimdiye kadar sadece ilk sayfa üzerinden paneller paylaştık hocam o yüzden çok spoiler oluyor diyemem ama yine de tavsiyelerinizi dikkate alacağız teşekkürler ??Hocam panel çok güzel ama bence her paneli buraya atmayın. Bu sitedekiler, bölümün tüm spoilerlarına bakıp, sonra bölüm çıktığında ekstra bir şey yok diye kötüye basan yamyamlar. Sizin panelleri ay ne kadar güzel diye överler ama birinci bölüm çıktığında mangayı yerden yere vururlar neye uğradığınızı şaşırırsınız aman dikkat skdjskdj.
Mümkünse bir de karanlıkla sevişme paneli alabilir miyiz ?
Sakin...Mümkünse bir de karanlıkla sevişme paneli alabilir miyiz ?
Şu an benim için serinin en büyük gizemi bu.Sakin...
Seri hakkındaki en büyük gizem bu ise diğer gizemlere vereceğin tepkileri merak ettim.Şu an benim için serinin en büyük gizemi bu.