Adam da ne hafıza varmış be 1 cümle söyledim üstünden 1 sene geçti. Evet o da onlardan birisi. Yani çiçeği burnundaki mangakalar isterse ricada bulunurumHmm... Fantastik birileri mi acaba?
Adam da ne hafıza varmış be 1 cümle söyledim üstünden 1 sene geçti. Evet o da onlardan birisi. Yani çiçeği burnundaki mangakalar isterse ricada bulunurumHmm... Fantastik birileri mi acaba?
Çok güldüm ya allah affetsin aksbdvsksndvBirinci bölümden silüet
2 gün önce değilde ev temizliğini yaptıktan hemen sonra bugün size yazarım konuşuruz hocam teşekkürlerHahaha. Yok yav ne parası Bölümü çıkarmadan 2 gün önce bana yazın. Bende haber ileteyim ona göre. Bu arada tortuga da hatırladığım kadarıyla ;
@NiTian ErXing @Kuroro @Smoker var. Onlara da sorabilirsin.
Yutup camiasının yükselen isimlerinden de @Capori var. Türk mangasının ilk bölümünü incelemeyi ve tanıtmayı ister bence. Sitede olmayan 1-2 kişi daha var. Onlara da ben haber iletirim.
Yok bir kaç defa daha dile getirilmişti bu. Ondan aklımda.Adam da ne hafıza varmış be 1 cümle söyledim üstünden 1 sene geçti. Evet o da onlardan birisi. Yani çiçeği burnundaki mangakalar isterse ricada bulunurum
Tek başıma 45 50 sayfa çizeceğimi düşünürsek hocam uzun sürebilir Ağustos sonuna doğruİlk bölüm ne zaman çıkıyor
Eline sağlık reis merakla bekliyorum da sana yardım edecek arkadaşın yok muTek başıma 45 50 sayfa çizeceğimi düşünürsek hocam uzun sürebilir Ağustos sonuna doğru
Çizim konusunda yok her şeyi tek başıma yapıyorumEline sağlık reis merakla bekliyorum da sana yardım edecek arkadaşın yok mu