@Bavs sendin sanırım.Bir arkadaş mimariyi,arkaplan çizimlerini çok merak ediyordu onun da akademiyi görmesini istiyorum ama kendisini bulamadım yorumlarda...
@Bavs sendin sanırım.Bir arkadaş mimariyi,arkaplan çizimlerini çok merak ediyordu onun da akademiyi görmesini istiyorum ama kendisini bulamadım yorumlarda...
Böyle ilk ağızdan spoiler olmaz, size bi Nepalli lazım.Söyle ufak bir spoiler vereyim
Carti denizci bir aileden geldiği ve küçük yaşlarda gemide miçoluk yaptığı için kendisinin de denizlere hayranlığı var
Eksik olmayın desteğiniz için teşekkürlerBizden böyle şeyler görmek çok sevindiriyor beni. Umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız. Senaryo ve karakter tasarımları potansiyel barındırıyor. Merakla bekliyorum.
Bunu bende takip ediyorum. Hatta bayramdan sonra eğitimini almayı planlıyorum.
Ben şöyle bir seri takip ediyordum. Bayağı video var hatta renklendirme gibi şeylerle de alakalı. Bi bakın derim.
Cidden mutlu olurum. Ben eğitim falan derken 1 yıla anca başlarım manga çizmeye ama şu videodaki adam çok kaliteli çiziyor ve uzun zamandır var. Bunun yanına Omnia da patladı mı sektör gelişir. Cesaret edemeyenler kendine güvenmeye başlar. Birde şöyle çizerlere 3-5 te olsa bişe kazandıracak bir site kurulsa türk çizerler serilerini oradan toplu paylaşsa mis gibi olur.Yoksa Türkiye'de bir mangaka patlamasının yaşanma zamanı mı geldi? Maşallah herkes çizim öğrenmeye çalışıyor. Umarım şu Omnia projesi milat olur, bir çok kişi için umut göstergesi olur da daha fazla Türkiye'den manga-mangaka görebiliriz.
Türkiye'de kendi Shounen Jump sektörümüzü kurarız artıkCidden mutlu olurum. Ben eğitim falan derken 1 yıla anca başlarım manga çizmeye ama şu videodaki adam çok kaliteli çiziyor ve uzun zamandır var. Bunun yanına Omnia da patladı mı sektör gelişir. Cesaret edemeyenler kendine güvenmeye başlar. Birde şöyle çizerlere 3-5 te olsa bişe kazandıracak bir site kurulsa türk çizerler serilerini oradan toplu paylaşsa mis gibi olur.