Bence de.Tam böyle gangsta havası varNagari Katsuka bu seriye damgasını vuracak gibi geldi bana.
Bence de.Tam böyle gangsta havası varNagari Katsuka bu seriye damgasını vuracak gibi geldi bana.
Zemine duman yayıp rakibi ayağından o elle kavrar falan çok havalı karakter. Sonlara doğru da ciğerlerini kuvvetlendirip Susano tadında teknikler falan yapar mis.Bence de.Tam böyle gangsta havası var
Yine kaliteli bir yorum kurorodan.Nagari Katsuka bu seriye damgasını vuracak gibi geldi bana.
Kullanmayı çok isterdim fakat bizim serimiz bu kaliteyi kaldıracak seviyede değil maalesefBu da benim tasarladığım karakter. Adı ''Yokluk''. Kendisi tanrının vücut bulmuş hali olduğundan belli bir görüntüsü yok. Herkes onu hayal edebileceği en yakışıklı kişi olarak görüyor. Evet tanrı bir erkek. Kullanmak isterseniz telif atmam. Tasarımımı değişmenize gerek yok.
Bir samuray EnsoEnso kılıç ustası mı kılıç tutucusu mu
Olacak hocam zaten merak etmeyinBirileri de söylemiştir de isimler arasında Türkçe kökenli kelimeler de tercih edilseydi daha güzel olurdu.
Konsept güzelmiş.Bu da benim tasarladığım karakter. Adı ''Yokluk''. Kendisi tanrının vücut bulmuş hali olduğundan belli bir görüntüsü yok. Herkes onu hayal edebileceği en yakışıklı kişi olarak görüyor. Evet tanrı bir erkek. Kullanmak isterseniz telif atmam. Tasarımımı değişmenize gerek yok.
Elinize sağlık hocam o zaman şimdiden.Olacak hocam zaten merak etmeyin
TeşekkürlerElinize sağlık hocam o zaman şimdiden.