Tam bi ...Henüz hikayeye ekleyip eklemeyeceğimizi netleşirmediğimiz bir karakter tasarımı.
Vers Maximiliaan
Yaramaz çocuk.
Tasarım olarak gayet iyi bence.
Tam bi ...Henüz hikayeye ekleyip eklemeyeceğimizi netleşirmediğimiz bir karakter tasarımı.
Vers Maximiliaan
Bütün karakterlerde farklı bir tarz var gibi geldi bana. Bazıları sade bir t-shirt veya siyah bir takım elbise gibi kıyafetler giyse fena olmaz diye düşünüyorum.Henüz hikayeye ekleyip eklemeyeceğimizi netleşirmediğimiz bir karakter tasarımı.
Vers Maximiliaan
kıl kuyruk tipe benziyor, söverim ben buna. eklemeyin :sHenüz hikayeye ekleyip eklemeyeceğimizi netleşirmediğimiz bir karakter tasarımı.
Vers Maximiliaan
Güzel yancı olur bundan. Kötü adam yancısı ama sağ kol gibi değil de 5. adam veya ayakçı misali.Henüz hikayeye ekleyip eklemeyeceğimizi netleşirmediğimiz bir karakter tasarımı.
Vers Maximiliaan
Bu zaten figüran benzeri bir konumdaydı ben tasarımı beğenince acaba daha etkin bir konuma mı gelmeli düşüncesi başladı akdbsbskdbBu arada aklıma mükemmel bir hile geldi. Böyle emin olmadığınız karakterleri figüran olarak çizin. Daha sonra eklemek isterseniz gizemli bir hava oluşur. Bu da bir sOda taktiğidir.
Spoiler verme spoiler vermeBu zaten figüran benzeri bir konumdaydı ben tasarımı beğenince acaba daha etkin bir konuma mı gelmeli düşüncesi başladı akdbsbskdb
Çok teşekkür ederiz eksik olmayın ??Elinize yüreğinize sağlık. Bir fanınız daha oldu. Keyifle okuyacağım her bölümü. Yolunuz açık olsun.
Çok teşekkür ederiz eksik olmayın ??