Aha çizeri de bulduk. @Montana bey için mekan çizimi atar mısın varsaÇizerken aklıma bile gelmemişti saç rengi ve sakal sanırım Shanks'ı andırması
Aha çizeri de bulduk. @Montana bey için mekan çizimi atar mısın varsaÇizerken aklıma bile gelmemişti saç rengi ve sakal sanırım Shanks'ı andırması
fariy tailde de var. sıkıntı yok benceÇizerken aklıma bile gelmemişti saç rengi ve sakal sanırım Shanks'ı andırması
Ben basit tasarımları seviyorum de, daha detaylı çizimleri sevmiyom de zevk meselesi o. Direkt şu seri bu seri diyorsun. O zaman batman mi karizma Luffy mi? Luffy dersin sen şimdi.Yanlız ilk yamatoyla açıldı konu orada kıyas falan yoktu :/ sen atladın birden sonradan kıyas yaptım
montana yorumları mı oku tamam mı reisen basit tasarımları seviyorum de, daha detaylı çizimleri sevmiyom de zevk meselesi o. Direkt şu seri bu seri diyorsun. O zaman batman mi karizma Luffy mi? Luffy dersin sen şimdi.
En sevdiği OP karakteri Shanks olan biri olarak saç rengi dışında Shanks'e benzediğini sanmıyorum.Neyse madem millet hazır burada tartışıyor buyrun bu da Enso Samcey
Şöyle mükemmel karakteri de laf atmak için kullanmazsın ya.luffy karizma adam. abartmayın. yakışıklı çocuk, hani ana karakter bu olsa seriyi okuyan olmazdı bu kadar
sevdiğin için mükemmel diyorsn, tanımasan demezsinŞöyle mükemmel karakteri de laf atmak için kullanmazsın ya.
Hocam bu adama bir tane de arkadaş çizin bence böyle olmaz. Adamın arkadaşı sürekli savaş yordu deyip dövüşleri erteleyen biri olsun.Neyse madem millet hazır burada tartışıyor buyrun bu da Enso Samcey
Böyle bir ana karakter görsem direkt seriye başlarım. Konuyu okumam bile. One Piece'e başlama sebebim de Luffy'nin kolunun uzuyor olmasıydı, konuyu bilmiyordum bile.sevdiğin için mükemmel diyorsn, tanımasan demezsin
yalann. bu seriye herkes zoro için başlar, aksini diyen yalan atıyordurBöyle bir ana karakter görsem direkt seriye başlarım. Konuyu okumam bile. One Piece'e başlama sebebim de Luffy'nin kolunun uzuyor olmasıydı, konuyu bilmiyordum bile.