Jin-wo'dan öncekilerde de vardı o güç fetişizmi:sOnlar biraz daha jin-woo ç0pünü örnek alıyor urek abimizin profilinden adam maalesef az bu da kore endüstrisinin ayıbı
Jin-wo'dan öncekilerde de vardı o güç fetişizmi:sOnlar biraz daha jin-woo ç0pünü örnek alıyor urek abimizin profilinden adam maalesef az bu da kore endüstrisinin ayıbı
Ha sen şu rapçi gibi giyinip,sürekli kankitoş niber ya diyen,kız sana yanıyor diyen başkarakter arıyorsun?Aga sen beni çok yanlış anladın sanırım
Yani bu Solo’dakinin farklı versiyonuasfbnknlnnHa sen şu rapçi gibi giyinip,sürekli kankitoş niber ya diyen,kız sana yanıyor diyen başkarakter arıyorsun?
Urek deyince aklıma öylesi geliyor.
Tüh ya Türkçesi de yokmuş yahuher ne kadar yazarın 900'lü bölümlerde ipin ucunu kaçırdığını düşünsem de beğendiğim nadir gerileme novellerinden biri olan black corporation joseon isimli serinin webtoon'u yayınlanmaya başlamış.
konusu kabaca şöyle:
dahi olan ama 21. yüzyılın yaşantısına ayak uyduramayan jinho diye bir eleman var. geçmişe takmış kafayı. ölüp bitiyor tarihe ve insanların bu zamana kadar yapıp ettiklerine. kurumsal hayatın baskılarına katlanamayıp istifa ediyor işinden ve bir bina inşa edip ''hobilerini'' hayata geçirmeye karar veriyor. bir gün, elinde nitrogliserin kutusu varken deprem oluyor ve patlıyor nitrogliserin. bizimki de eski hayatında neler olup bittiğini hatırlayan bir velet olarak yeniden doğuyor. köle olarak doğacak değil ya tabii, joseon(kore) prensinin oğlu olarak doğuyor.
ondan sonrası tahmin edebileceğiniz gibi. 1210'larda doğuyor ve başlıyor icat ve devrim yapmaya. küçük bir spoiler: yıl olarak 1280'lerde içten yanmalı motoru icat ettiler federal kore imparatorluğu olarak.
doğa üstü güçler ve romantizm yok seride. yaşam kaliteleri iyileşmiş ve kamusal alanda öne çıkmaya başlamış olsalar da kadınların serideki rolü veliaht prensle evlenmek ve soyu devam ettirmek.
meraklısına önerimdir. çok sonlara doğru olsa da osmanlı'ya da yer veriliyor seride.
devam ederler mi bilmem ama çevirisini yapan bir site var.Tüh ya Türkçesi de yokmuş yahu
Seri devam etmeyecekmiş diye bir şey gördüm Yeni sezona bile bakmamıştım daha..Urich adamın ham maddesi misin,yoksa soluk alan et parçası mısın anlamadım.(barbarian quest s2 sonu)