Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Okuduğunuz veya Okumaya Devam Ettiğiniz Webtoonlar

Beğendiğiniz veya potansiyel gördüğünüz seriler hangileri?


  • Kullanılan toplam oy
    116
The Breaker sezon 3'te güncele geldim. İlk bölümleri sarmamıştı diye tkaip etmemiştim. Ama sonradan hikayeyi güzel götûrmüşler. Dövüşler 2. sezonla kıyaslanacak kadar bile iyi değil ama hikayenin güzelliği hatrına onu da sineye çekebiliriz. Keşke biraz daha geç başlayaydım da daha fazla bölüm birikmiş olurdu. Konusunu da bulamadım ayrıca
Hayatımda ilk defa the Breaker s3'ün hikayesine güzel diyen birini gördüm.
 
Gamer okuyan bile var ama kimse Hardcore Leveling Warrior okumadı mı ya, üzdü :D Bir de yazılmış bir ama aralarda kalmış sanırım UnOrdinary de fena değildir, en iyisi tabi ki TOG ama o da son zamanlarda bozdu, böyle bozmaya devam ederse OP seviyesi bozacak, umarım toparlar çok severek takip ettiğim bir seriydi. Yeni çıkanlardan da Hero Killer hiç fena değil tavsiye ederim, Viral Hit de aynı şekilde, Lookism seven direkt başlasın Viral Hit'e, Teenage Mercenary çerezlik güzel, aynı şekilde Return to Player ve The Advanced Player of the Tutorial Tower da fena seri değiller.

Edit:The Boxer'ı unutmuşum, ben çok beğenmiştim, hem uzun sürmedi hem de güzel bitti bana göre, onu da tavsiye ederim, bir de Side Kicks.
 
Super güc isteyen superhuman era okusun.
Su anlik webtoonlar ne yazikki ciks,mangalar bile tat vermiyor.piyasayi yikip geçecek bir parlayaci ve patlayıcı hit thriller yok.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık