Şehir olarak neredesiniz bilmiyorum ama ankara halk ekmek yerlerinde hala vardı çikolatalı cipsler. Tabi gitmeyeli bayağı olduÇikolatalı cipsleri bayağı özledim.
Bir de eczanelerde reçeteyle satılan muzlu/kakaolu/çilekli sütler(Sanırım mama diye geçiyordu) vardı. Bayağı aradım ama bulamadım.
İzmir'de yaşıyorum, Uşak'ta okuyorum. Ben de Manisa'ya gittiğimde görmüştüm de paketi sararmıştı. Yeni bir paketle çıktığını görsem alırım.Şehir olarak neredesiniz bilmiyorum ama ankara halk ekmek yerlerinde hala vardı çikolatalı cipsler. Tabi gitmeyeli bayağı oldu
Sulugöz harika birşeydi, Lunayıda çok severdim.Boşuna sana nostaljik arkadaşım demiyorum. Yine eskiler depreşti. Mesela, Cim Tart ve Tang görünce üzüldüm.
Bir de şöyle hediyelerin bol olduğuÖzlediğim bir atıştırmalık yok da atıştırmalıkların malzemeden kesintiye uğramadığı zamanları özlüyorum diyebilirim.
Ha birde meybuz vardı biliyomusunuz?Duygulandırdınız... Ben bir kaç tane salayım da 90'lar nesli belli etsin kendisimi...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
İlk aklıma gelenleri yazdım. Bir de leblebi tozu var ama ona ulaşabilirim sanırım.
Tabi bir de şöyle olanları vardı bir dönemHa birde meybuz vardı biliyomusunuz?