Sana saldıranlar ağa dur şu adamı aradan çıkartayım demiyor. BM Kaido'yu rastgele bir ruhla oyalamayı başarırsa doğrudan sana saldıracak.Bm vs Kaido olacak
Sana saldıranlar ağa dur şu adamı aradan çıkartayım demiyor. BM Kaido'yu rastgele bir ruhla oyalamayı başarırsa doğrudan sana saldıracak.Bm vs Kaido olacak
Liste dışı seçim yok şu anlıkOne Piece dinamiklerine göre Zoro,law,sanji,Dragon ve Oda korusun Kk oluyorsun.
Ama ben sadece Akainuyu seçmeye geldim. Diğer 4 fazlalığa gerek yok
Kendini satar herkesi satar. Bakınız; Ace hatta Luffy. Çocuğu resmen kandırmış eğitim ayağına. Denizciler rahatsız etmesin diye saklanmış orada 1,5 seneHocam Ray kendini satar, dostunu satmaz.
Hahahah geri kalan 9 kişi de ter akınca alnını siler mi acaba?Kimseye ihtiyacım yok. Law'un meyvesini bana verin kendi göbeğimi kendim keserim ben.
Adamakıllı eğitim verse Luffy çiçek lakaplı adamdan iş öğrenmezdi zaten.Kendini satar herkesi satar. Bakınız; Ace hatta Luffy. Çocuğu resmen kandırmış eğitim ayağına. Denizciler rahatsız etmesin diye saklanmış orada 1,5 sene
Bilmem. O sırada yanlarında olmayacağım için.Hahahah geri kalan 9 kişi de ter akınca alnını siler mi acaba?
Adadan kaçmak yok.Bilmem. O sırada yanlarında olmayacağım için.
Kaido'yu oyalayacak bir şeyi varsa şimdiye kk olmuştu.Sana saldıranlar ağa dur şu adamı aradan çıkartayım demiyor. BM Kaido'yu rastgele bir ruhla oyalamayı başarırsa doğrudan sana saldıracak.
Bu bir harakiri isteği miKimseye ihtiyacım yok. Law'un meyvesini bana verin kendi göbeğimi kendim keserim ben.
Niye yahu. O meyvenin en iyi işlevi o. Haksızlık!Adadan kaçmak yok.
Çok iyiydi be.Bu bir harakiri isteği mi