Kardeşler pide salonunun diğer ortağı da geldi...Senin yazdığın 3 milyar üstü teorisini atalım mı
Önce ki yorumlarla beraber at ama sadece işine geleni atma.
Kardeşler pide salonunun diğer ortağı da geldi...Senin yazdığın 3 milyar üstü teorisini atalım mı
Önceki yorumları bırak, bütünü konuyu komple atsak bile paçayı kurtaramazsınKardeşler pide salonunun diğer ortağı da geldi...
Önce ki yorumlarla beraber at ama sadece işine geleni atma.
İşine geldiği gibi görürsen bu yorumu yaparsın anca, olayı genel olarak görmek istersen herşey ortada. Paçayı kurtarma gibi bir olaya da gerek yok dediğim gibi her şey ortada.Önceki yorumları bırak, bütünü konuyu komple atsak bile paçayı kurtaramazsın
Luffy'nin hakkını Law ve Kid'e dağıttılar.Yine tutmadı.
Reis biz bari Kata gidip Rayleigh döver demedik
"Önemsiz Garp" yorumların yeter üzülme...Reis biz bari Kata gidip Rayleigh döver demedik
Gücü imparatora yakınsa ödülü 3M+ olmalı dediğimde bana kızıyorlardı
Senin Garp'ı ne kadar ilah yaptığından bana ne ? Önemsiz çöpün önde gideni Garp"Önemsiz Garp" yorumların yeter üzülme...
Ben ilah yapmıyorum onu geç de bu senin yorumlarının komik olduğu gerçeğini de değiştirmiyor. Baksana kendin bile gülüyorsun biz ne yapalım sana...Senin Garp'ı ne kadar ilah yaptığından bana ne ? Önemsiz çöpün önde gideni Garp