Vasco Shot Hancock’dan tek yedi, onun ödülü 500 üstüyse Coby’e haksızlık yapılmış olur bence.Mümkün tabii ama Luffy'den bile dövüşe ve hakiye yetenekli olması lazım onun için bence. Gerçi muhtemelen mangaka o yönden bakmaz.
Vasco Shot Hancock’dan tek yedi, onun ödülü 500 üstüyse Coby’e haksızlık yapılmış olur bence.Mümkün tabii ama Luffy'den bile dövüşe ve hakiye yetenekli olması lazım onun için bence. Gerçi muhtemelen mangaka o yönden bakmaz.
Evet cidden asıl sorun tayfanın ödüllerinde yatıyor öyle düşününce. Diğer kişilerin ödüllerini tayfadakilerle karşılaştırınca ya tayfanın ödülleri az veriliyor ya da diğerleri çok alıyor. Diğerleri çoğunlukta olduğundan sanırım ilk seçenek doğru olan.Vasco Shot Hancock’dan tek yedi, onun ödülü 500 üstüyse Coby’e haksızlık yapılmış olur bence.
Korsanları geçirtmeyeceği için 5 dümdüz yapabilir ödülünü.Rahat da demiyelim de... Wb ile eşit çıkabilir evet..
Cross Guild bozukluklarla uğraşmadığı için düz alır 5. Korsan olsa küsüratlı alırdı.Korsanları geçirtmeyeceği için 5 dümdüz yapabilir ödülünü.
Komik çünkü karakter hala önemsiz, sana yada başkasına önemli yada gerekli olmasından bana ne ? Gerçi bunu da anlamayacaksın gelip Garp şu kadar bu kadar önemli hahaha diyeceksin muhtemelen xDTribe girme ne alaka la dediğin şeye gülüyoruz şurada. Bir de niye komik olsun demen yok mu?
Yani değil mi? Yani şimdiyi bile geç geçmiş için serinin en önemli karakterinin hikayesinin başrollerinden biri karakter. Yani Garp'ın yaptığı şeyleri elestirebiliriz ki bende eleştiriyorum ama önemi net yani...Komik çünkü karakter hala önemsiz, sana yada başkasına önemli yada gerekli olmasından bana ne ? Gerçi bunu da anlamayacaksın gelip Garp şu kadar bu kadar önemli hahaha diyeceksin muhtemelen xD
Garp 4 Taç 9 Yıldız
Sengoku 4 Taç 4 Yıldız
Garp ve Sengoku o kadar para etmez günümüzde ama 4 milyardan az alırlarsa Roger ve WB'den geri kalırlar gibi gözükür. Bu sebeple sana katılıyorum, 4+ verebilir.@sensey senden de bi tahmin bekliyoruz.
Taç'ı 1,000,000,000
Yıldızı 100,000,000 şeklinde aldık Montiyle..