Adam da bir kere ünvan var.Adam alucard yahu değil 2.5 25 alsa yarasın der geçerdim ona az bile. Şatosuna gelmeye cüret eden amiralleri kazığa oturtmuştur çoktan.
Adam da bir kere ünvan var.Adam alucard yahu değil 2.5 25 alsa yarasın der geçerdim ona az bile. Şatosuna gelmeye cüret eden amiralleri kazığa oturtmuştur çoktan.
Adam kocaman bir sıfır gibi yaşıyor nasıl alsın 25.. Şatosunu bastılar topuklarını vura vura kaçtı üstüne "aaahhh figüran denizci erleri beni kovalıyor zevke geldim" dedi... Kaido, Edward ya da Linlin denizciler tarafından kovalansa zevke gelir mi?Adam alucard yahu değil 2.5 25 alsa yarasın der geçerdim ona az bile. Şatosuna gelmeye cüret eden amiralleri kazığa oturtmuştur çoktan.
Mihawk şuan bi yonko tayfasına girse en güçlü sağ kol olamaz mıTayfa kurmaktan aciz sosyal fobiden dolayı insan içine çıkamayan betanın nasıl 4 milyar ödülü olsun ya da Yonkou olsun?
2.5 milyar mı napıyosun reis? Bütün gün yatan adama 2.5 milyar çok fazla haaa hükumet çok güzel yattığı için koyduysa bilemem.
Daha bile az çıkabilir o1.7m çıkacak adam Mihawk endişelenmeye gerek yok..
Aslında kaçmadı.Tarımla uğraşıyordu ya araziyi nadasa bırakma zamanı gelmişti Perona da o yüzden gitti.Seneye dönecekler.Adam kocaman bir sıfır gibi yaşıyor nasıl alsın 25.. Şatosunu bastılar topuklarını vura vura kaçtı üstüne "aaahhh figüran denizci erleri beni kovalıyor zevke geldim" dedi... Kaido, Edward ya da Linlin denizciler tarafından kovalansa zevke gelir mi?
En güçlü sağ kol olur evet daha fazlası olamaz.Mihawk şuan bi yonko tayfasına girse en güçlü sağ kol olamaz mı
Bence de hangi ara köpeklik yapmaya karar verdi belli değil.Daha bile az çıkabilir o
Mihawk'ın ödülünün Dragon'dan fazla çıkma olasılığı King'in ödülünün Marco'dan fazla çıkma ihtimaliyle aynıEn güçlü sağ kol olur evet daha fazlası olamaz.
Bence de hangi ara köpeklik yapmaya karar verdi belli değil.
Çok yüksek ihtimal yaniMihawk'ın ödülünün Dragon'dan fazla çıkma olasılığı King'in ödülünün Marco'dan fazla çıkma ihtimaliyle aynı
Karasakal kadar ödülü çıkarsa Mihawk’ın istese yonko olabileceğini ama istemediğini anlamış oluruz.Tıpkı Garp’ın amiralliği reddetmesi gibi.Shanks buna kanka kursana bir tayfa demiştir ama Mihawk oralı olmamıştır.En güçlü sağ kol olur evet daha fazlası olamaz.
O zaman 2.5 eder.En yüksek ödül Beckman'a çıkar onun ödülüde daha açıklanmayan ama 1.3'ten aşağı olmayacak bi King'den daha fazla olacak zaten.En güçlü sağ kol olur evet daha fazlası olamaz.