Keyifli olcak işte bunlar
Niye güzel olacak anlamadım. Dragon 5 milyar bekleme 2 küsür işte 3 olmaz realist ol biraz. :/
Keyifli olcak işte bunlar
Niye güzel olacak anlamadım. Dragon 5 milyar bekleme 2 küsür işte 3 olmaz realist ol biraz. :/
King'in ödülü az değil mi ya? Queen o kadar ediyor zaten. Yapıştır oraya en azından 1.6 milyar falanRayleigh : 2 milyar 782
King : 1 milyar 365 Beckmann : 1 milyar 750 Marco : 1 milyar 800 Roo : 1 milyar 450 Yasopp : 1 milyar 200 Jozu : 1 milyar 330
adama zorla tahmin yazdırıp bir de tutmayınca yüzüne vurup dalga mı geçeceksin. Bana deli diyor bir de hsjzkshcnkdmTamamdır Güzel olcak.
Ona emin değilim Zoro - Sanji gibi olabilirler.Queen de çok ön planda.King'in ödülü az değil mi ya? Yapıştır oraya en azından 1.6 milyar falan , Queen o kadar ediyor zaten.
Sürekli o olmaz bu olmaz diyor ama hiç tahmini yok olum. Sallayıp sallayıp tahmin yapmamak olmazadama zorla tahmin yazdırıp bir de tutmayınca yüzüne vurup dalga mı geçeceksin. Bana deli diyor bir de hsjzkshcnkdm
Queen en azından insaflı kalıyor King'in yanında. Eğlenceli adam kendisi habire dans ediyor . Bu king ise tam tersi hep ciddiyet, Queen kendisi diyor ona işkence seven sapık diye. Adamın da hakikaten öyle tipi var BDSM severlerin giydiği siyah lateks var üzerinde. 300 milyon fazla çıkabilir Queen'den.Ona emin değilim Zoro - Sanji gibi olabilirler.Queen de çok ön planda.
Olabilir tabii göreceğiz belki Marco’ya denk tutabilir adamı.Queen en azından insaflı kalıyor King'in yanında. Eğlenceli adam kendisi habire dans ediyor . Bu king ise tam tersi hep ciddiyet, Queen kendisi diyor ona işkence seven sapık diye. Adamın da hakikaten öyle tipi var BDSM severlerin giydiği siyah lateks var üzerinde. 300 milyon fazla çıkabilir Queen'den.
İsim olarak çok var da hepsi önemsiz kişiler. Hatta çoğunu unutmuşum da araştırınca hatırladım. Gerçekten garip şeylerDaz Bones (mr. 1) vardı West Blue da baya meşhur. Bir de bizim Franky korsan avcılığı yapıyordu işte sonra çıkmadı öyle iyi bir korsan avcısı.
Sanmam onlar görevli narkotikçi mi bunlar yakaladığı şey kadar prim alsınBelki yakalayan denizciler de ödül alıyor gibi bir mantık kurmustum SODA kafasında. Keşke mantığını bizede açıklasa.