Zoro ve Sanji Luffy'nin hep bir adım arkasından geliyorlar, Wano sonu muhtemelen ikisi de 500 milyon falan olurlar.
957'de bir sürü ödül açıklanıyor.KK olduktan sonraki ödülü mü? Ben kaçırdım heralde o sayfayı hatırlamıyorum öyle bir ödül.
Bundan öte boş yok seride zaten, en boş şey.Ya gram merak etmiyorum bunları yeminle sonuçta korsan avcısı kimi gördük ki? Korsanları bu ödüller için yakalamaya çalışan korsan avcısı kim oldu siz söyleyin ben en son Roronoa Zoro hatırlıyorum o da korsan oldu.
Hani hiç bir korsan avcısının yonkou peşinde olmasını beklemem ama orta sıra korsanları kovalayan bir avcı kitlesi görmek isterdim.Bundan öte boş yok seride zaten, en boş şey.
Maalesef öyle. Jean Ango adlı kaktüs dışında Yeni Dünya'da ödül avcısı görmedik. O da çok boştu zaten.Ya gram merak etmiyorum bunları yeminle sonuçta korsan avcısı kimi gördük ki? Korsanları bu ödüller için yakalamaya çalışan korsan avcısı kim oldu siz söyleyin ben en son Roronoa Zoro hatırlıyorum o da korsan oldu.
O kadar boş ki hatırlamadım baktım fotoğrafına gene hatırlamadım sonra hangi Arc'ta olduğuna bakıp hatırladım.Maalesef öyle. Jean Ango adlı kaktüs dışında Yeni Dünya'da ödül avcısı görmedik. O da çok boştu zaten.
Belki yakalayan denizciler de ödül alıyor gibi bir mantık kurmustum SODA kafasında. Keşke mantığını bizede açıklasa.Ya gram merak etmiyorum bunları yeminle sonuçta korsan avcısı kimi gördük ki? Korsanları bu ödüller için yakalamaya çalışan korsan avcısı kim oldu siz söyleyin ben en son Roronoa Zoro hatırlıyorum o da korsan oldu.
Daz Bones (mr. 1) vardı West Blue da baya meşhur. Bir de bizim Franky korsan avcılığı yapıyordu işte sonra çıkmadı öyle iyi bir korsan avcısı.Ya gram merak etmiyorum bunları yeminle sonuçta korsan avcısı kimi gördük ki? Korsanları bu ödüller için yakalamaya çalışan korsan avcısı kim oldu siz söyleyin ben en son Roronoa Zoro hatırlıyorum o da korsan oldu.